Asayiş
  • 12.3.2005 00:17

DEVRİLEN OTOBÜSÜN YOLCULARI BAŞKENT'İN BİR KAÇ KİLOMETRE UZAĞINDA DONMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

BAYAZIT CEBECİ
ANKARA - Ankara'da meydana gelen trafik kazasında, 2 kiş yaralanırken, kaza sonrası yardım gelmemesi, yolcuların, donma tehlikesi geçirmesine sebep oldu.


Kuzey Çevre Yolu Çubuk Barajı Köprüsü yakınlarında Samsun istikametine giden Hakan Özengin yönetimindeki Abone firmasına ait 60 ZK 640 plakalı otobüs kontrolden çıkarak orta refüje devrildi. Kaza sonucunda 2 yolcu hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından otobüste bulunan aralarında çocuk ve hastalarında olduğu 47 yolcu yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuk altında kendilerine yardım edilmesini bekledi.


Tokat'ın Zile İlçesi'ne gittiği öğrenilen yolcu otobüsünün başında çaresizlik içinde bekleyen yolcuların bir kısmı saatler sonra gelen bir servis minibüsü ile ayrıldı. Otobüs yolcuları ile otobüs görevlileri arasında bagajların durumu ile ilgili tartışma yaşandı. Yolcuları almak için otobüsün Tokat'tan geleceğinin söylenmesi yolcuları çileden çıkardı. Donmak üzere olan bazı yolcular polis ve karayolları ekiplerine ait araçlara bindirildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:16

İLGİLİ HABERLER