Asayiş
  • 7.6.2014 00:31

Dinsiz Deresi taştı, ekipler iş başında

Hendek İlçesi'nde gece saatlerinden bu yana etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan Dinsiz Deresi'nin sular altında bıraktığı Kargalıhanbaba Mahallesi'nde vatandaşlar, Hendek Belediyesi ekipleri, sivil savunma ve büyükşehir itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldılar.
Kepçe ile mahalleye giriş yapabilen ekipler, mahallede mahsur kalan 10'u çocuk 25 kişiyi kurtardı. Mahalleden kurtarılan 25 kişi Hendek Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Olay yerine gelen Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, kurtarma çalışmalarını yakından takip ettiler. Selden zarar gören vatandaşlar Hendek Belediyesi tarafından ilçede bulunan belediye sosyal tesislerine ve otellere yerleştirildiler.
Yaklaşık 1 haftadır devam eden yağmurlu havalar sebebiyle ilçe de bazı mahallelerde oluşan taşmalara karşılıklı 24 saat hazır olarak nöbetçi bekleyen ekipler anında müdahale ediyor. Kuvvetli yağışlar nedeniyle taşan yerlerde dikkatle incelemelerde bulunup teknik ekipleri taşkının önlenmesi adına hızlıca yönlendiriyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:25

İLGİLİ HABERLER