Asayiş
  • 1.7.2008 00:00

DOĞUMA 1 HAFTA KALA KARNINDAKİ BEBEĞİ İLE BİRLİKTE ÖLDÜ

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde 5'inci çocuğuna hamile olan ve doğum yapmasına bir hafta kaldığı belirtilen 33 yaşındaki Hasibe Keklikoğlu, geçen Cumartesi gecesi sokakta ölü bulundu. Karnındaki bebeğin de öldüğünün anlaşıldığı Keklikoğlu'nun ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Yalvaç'ın Salur Mahallesi'nde oturan Hasibe Keklikoğlu, 4 kız çocuğundan sonra bir erkek çocuk sahibi olmak için 5'inci kez hamile kaldı. Doğum yapmasına 1 hafta kalan kadın, geçen Cumartesi gecesi saat 22.00 sıralarında oturduğu mahalledeki Bila Sokak'ta yerde haretesiz yatarken bulundu.
Çevredekilerin baygın olduğunu düşünerek çağırdığı 112 Acil Servis ekibi, Keklikoğlu'nun öldüğünü belirledi. Hasibe Keklikoğlu'nun karnındaki kız bebeğin durumunun tespit edilmesi için cesedi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne götürüldü. Bebeğin de öldüğünün anlaşılması üzerine, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Antalya'da otopsi yapılan kadının dilini ısırmış olduğu ve nefessiz kalarak öldüğü belirlendi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesetten alınan bazı doku örnekleri Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER