Asayiş
  • 5.4.2012 13:17

Doktoru öldürdükleri büroyu çamaşır suyuyla temizlemişler

ELAZIĞ  - Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilgin Gürateş'in merkeze bağlı Gümüşkavak Mahallesi'nde arazide toprağa gömülü vaziyette bulunmasının ardından polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, çeşitli zamanlarda gözaltına alınan 7 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
      Yapılan araştırmada, Doç. Dr. Gürateş'in, kent merkezindeki bir iş hanında R.Y'ye ait büroda silahla vurulduktan sonra bir sandığın içine konularak Gümüşkavak Mahallesi'ndeki araziye kadar taşındığı ve burada toprağa gömüldüğü, büronun da çamaşır suyu ile temizlendiği iddia edildi.
      Emniyetteki sorguları tamamlanan R.Y. ve oğlunun da aralarında bulunduğu 7 zanlı, her biri ayrı polis aracıyla güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
      Elazığ'da önceki gün bir ihbar üzerine merkeze bağlı Gümüşkavak Mahallesi'ndeki arazide kazı çalışması yapan ekipler, 6 günden beri kendisinden haber alınamayan Doç. Dr. Bilgin Gürateş'in cesedine ulaşmıştı. Boynunda iz olduğu belirtilen Gürateş'in kasığından silahla vurulduğu bildirilmişti.
 

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:03

İLGİLİ HABERLER