Eğitim
  • 14.9.2007 21:11

EĞİTİM-ÖĞRETİMİN YILININ İLK 3 GÜNÜ TOPLU TAŞIM ÜCRETSİZ

İSTANBUL - İstanbul'da, okulların açıldığı 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren 3 gün süreyle toplu taşıma araçları sabah ve akşam saatlerinde ücretsiz olacak.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, okulların açılacağı gün trafik sıkışıklığı yaşanmaması için Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Genel Sekreter Mesut Pektaş başkanlığında bir toplantı yapıldığı belirtildi.
     Kentte yaşanabilecek sorunlar, alınabilecek tedbirler ve çözümlerin ele alındığı toplantıya, İstanbul Valiliği, Jandarma Komutanlığı, Emniyet ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile çeşitli kurum temsilcilerinin katıldığı kaydedildi.Çocuklarını okula servisle gönderen velilerin, özel araçları yerine mutlaka servisleri tercih etmeleri istenen açıklamada, okulların açılacağı 17 Eylül Pazartesi günü ile Salı ve Çarşamba günleri, 06.00-10.00 ile 16.00-20.00 saatleri arasında taksilerin, yanında velisi olan veya olmayan öğrenciler için yüzde 50 indirimli, İETT, özel halk otobüsleri, vapurlar, deniz motorları, metro, hafif metro, metrobus ve tramvayın da ücretsiz olacağı belirtildi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:24

İLGİLİ HABERLER