Eğitim
  • 26.4.2007 00:48

EĞİTİMCİLERDEN HÜKÜMETE GÖZDAĞI: TÜM SENDİKALAR BİRLEŞİP ORTAK EYLEM YAPACAĞIZ!.

TRABZON - Türk Eğitim-Sen Trabzon Şubesi Başkanı Coşkun Dilber, hükümetin uygulamalarına karşı gerekirse bütün sendikalar ile birlikte hareket ederek, iş bırakma eylemi yapabileceklerini söyledi.


Türk Eğitim-Sen Trabzon Şubesi'ne bağlı sendika üyesi bir grup, Trabzon Meydan Parkı'nda Hükümetin eğitim alanındaki bazı uygulamalarını protesto eden bir gösteri yaptı.

Burada konuşan Türk Eğitim-Sen Trabzon Şubesi Başkanı Coşkun Dilber, "Aileler parçalanmış, öğretmen eşler farklı illerde görev yapmak zorunda bırakılmış, master ve doktora yapan öğrencilerin ücretleri azaltılmış, kendi alanlarında bilimsel gelişme yapmak isteyen öğretmenlerin önüne ise engeller konulmuştur. Türk Eğitim-Sen olarak
taleplerimizin tümünün hayata geçirilmesini istiyoruz.

Aksi takdirde şu anda 81 ilde yaptığımız sevk eylemlerinin yerini daha sert eylemler alacaktır. Gerekirse, bütün sendikalarla ortak iş bırakma eylemlerini de hayata geçirebiliriz" dedi.
Dilber, taleplerinin iktidar tarafından cevaplandırılmasına kadar, her platformda görüşlerini dile getireceklerini ve eylemlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:47

İLGİLİ HABERLER