Medya
  • 19.1.2014 00:34

Ekrem Dumanlı'dan Yezid çarkı

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Başbakan Erdoğan'a Yezid benzetmesi yapmadığını açıkladı.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Samanyolu Haber TV'deki sözlerinin "bazı internet sitelerinde çarpıtılarak" yayınlandığını söyledi.

Dumanlı, Twitter'dan yaptığı açıklamada, internet medyasında ‘Başbakan’a Yezid dedi’ şeklinde verilen sözleri kesinlikle kullanmadığını belirterek, goygoycular ve fitnecilerin tehlikesine işaret ettiğini söyledi. Ekrem Dumanlı, dün akşam Samanyolu Haber TV’deki ‘Gündem Özel’ programında gündemle ilgili değerlendirmeler yapmıştı.
HİÇ KİMSEYE "YEZİD" DEMEDİM

Ekrem Dumanlı Twitter’dan yaptığı açıklamada hiç kimseye ‘Yezid’ demediğini belirterek goygoycularla ilgili tehlikeye dikkat çektiğini ifade etti. Fitne telkinlerinin Kerbela’ya neden olmaması gerektiğini örneklediğini söyleyen Dumanlı ayrıca goygoycuların tahrikiyle tarihte feci olayların yaşandığını hatırlattı. Bunun en acı örneğinin de Kerbela’da yaşandığını nakleden Dumanlı bunun en iyi Başbakan’ın bilebileceğini ifade etti.

Dumanlı Twitter hesabında şu değerlendirmeleri yaptı:

YENİ KERBELALAR YAŞANIRSA ÇOK YAZIK OLUR

"Ayıp, cok ayıp! Ben hiçkimseye Yezid demedim. Fitne telkinlerinin Kerbela'ya neden olmaması gerektiğini ornekledim. Yanliş mı Allah aşkına!"

"Tarihte goygoycularin takrikiyle feci olayların yaşandığını ve bu acı olayların en çarpıcı örneginin Kerbela'da yaşandığını naklettim."

"Bari TV'de söylenmiş sözleri çarpıtmasalar! Yeni Kerbelalar yaşanırsa cok yazık olur. Elimizi vicdanımıza koyalım. Dediğim bundan ibaret."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:23

İLGİLİ HABERLER