Yaşam
  • 14.5.2013 02:18

"Eksk Syflr" filminin Balıkesir galası yapıldı.

Balıkesir Ajans Onaltı firmasının başarılı organizasyonu ile gerçekleşen galada, yönetmen Ozan Çobanoğlu ile başrol oyuncuları Hüseyin Avni Danyal, Soydan Soydaş, Sanem İşler ve Onur Bilge, Yaylada AVM’de düzenlenen söyleşide sinemaseverler ile bir araya geldi. Balıkesirli sinemaseverlerin film ekibini soru yağmuruna tuttuğu söyleşide filmle alakalı görüşlerini dile getiren başrol oyuncusu Hüseyin Avni Danyal, “Öykü Antalya’da tatil yaparken elime ulaştı. Açıkçası okuduğum andan itibaren çok heyecanlandım ve bir analiz yaptıktan sonra hemen kabul ettim. İstanbul’da da film ekibini gördüğümde iyi bir iş çıkacağına inancım daha da arttı. Bence son dönemlerde Türk sinemasında çevrilmiş en iyi psikolojik gerilim filmi oldu" dedi.
Yönetmen Ozan Çobanoğlu ise, "Bu filmi öncelikle hemşehriniz İlter Yapım çatısı altında çekmekten çok mutluyum. Bizlere muhteşem bir çalışma ortamı sağladılar. Sanata ve sanatçıya olan özel hassasiyetleri için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Filmi kesinlikle izlemelisiniz, çünkü emin olun iyi bir iş var ortada. Film vizyona çıktıktan sonra gelen 'izlediğim en iyi Türk filmi', 'izlediğim en iyi oyuncu performansları' şeklindeki yorumlar gerçekten emek veren yapım ekibi ve bizleri çok memnun etti. Kesinlikle gişe kaygısı ile çekilmiş bir film değil. Eksik Sayfaları izleyen herkesin salondan memnun ayrılacağını düşünüyorum" diye konuştu.

FİLM AYAKTA ALKIŞLANDI
Söyleşinin ardından Balıkesirli sinemaseverler ve oyuncular filmi birlikte izledi. Film sonunda izleyenler salondaki oyuncuları ayakta alkışladı. Film çıkışında hazırlanan kokteyl renkli görüntülere sahne oldu. Sevdikleri oyuncular ile birlikte olma şansını yakalayan Balıkesirliler, bol bol resim çektirdi ve imza aldı. Yönetmen ve oyuncular ile bire bir görüşlerini paylaşma fırsatı bulan sinemaseverler, Balıkesir İlter Yapım’ın genç ekibini de başarılı projelerinden dolayı tebrik edip, başarı diledi.
"Eksk Syflr" filminin İstanbul galasından hemen sonra Ajans Onaltı organizasyonuyla Balıkesir’de gala yapılması sinemaseverlerden takdir topladı. Ajans Onaltı yetkilileri, bu gibi başarılı organizasyonların arkasının geleceğini, Balıkesir'in sinema ve kültür yaşamına katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtirken, kamuoyunun gösterdiği ilgi ve teveccüh için teşekkür ettiler.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:21

İLGİLİ HABERLER