Asayiş
  • 5.8.2009 11:18

ELLERİYLE TESLİM ETTİKLERİ KIZLARINA MEDYUM TACİZİ

Şerif Ahmet Beis, kendisini medyum olarak tanıttığı ailenin 8 yaşındaki kızını kendi evine misafirliğe götürdü. Küçük kızı banyo yaptırıp öptüğü iddia edilen Beis, gözaltına alındı. 5 çocuk babası Beis’in “cinsel taciz”den 9 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

BURSA’da evli ve 5 çocuk babası Şerif Ahmet Beis (57) bir ay önce Kütahya’nın Domaniç İlçesi’ne giderken tanıştığı Mehmet K.’ya, “Ben medyumum. Rüyamda seninle tanışmam emredildi. Tanrı misafiriyim” dedi. Mehmet K.’nın evinde iki gün kalan Beis daha sonra Bursa’ya döndü. Geçen hafta sonu eşiyle birlikte Mehmet K.’nın evine yeniden giden Şerif Ahmet Beis, burada bir hafta misafir kaldıktan sonra Mehmet K.’nın 8 yaşındaki kızına, “Sen de bizimle Bursa’ya gel. Seni gezdirelim” dedi. Babasından izin alıp, küçük kızı iki günlüğüne Bursa’ya getirdi. Beis, kızı 2 gün sonra Domaniç’e götürmeyince baba Mehmet K. polise başvurdu. Beis’in Osmangazi’deki evine giden polisler, küçük kızı alıp, babasına teslim etmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

Babana söyleme

Küçük kız bu sırada polislere, “Şerif amca beni banyoda yıkadı ve öptü ama ‘Babana söyleme’ dedi. Siz de babama söylemeyin tamam mı polis amca?” dedi. Bunun üzerine gözaltına alınan Beis’in, ‘cinsel taciz’den 9 ayrı suç kaydı ve 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER