Asayiş
  • 17.10.2005 04:10

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN EŞİNDEN ŞOK SUÇLAMA!..

Emniyet Genel Müdürlüğü Araştırma Planlama ve Koordinasyon (APK) Daire Başkanlığı’nda görevli Emniyet Müdürü Enver Öztaş’ın eşi Feride Öztaş, Konya Adliyesi’ne gelerek kocasının telefon görüşmesi yüzünden kendisini dövdüğünü ileri sürdü ve suç duyurusunda bulundu. Feride Öztaş, şunları söyledi:

‘Eşim daha önce de bana iki kez şiddet uygulamış, kimseye söylememiştim. Bu kez anneme telefon açtım. Eşim bu yüzden bana ‘Neden ev telefonundan cep telefonunu arıyorsun?’ diye kızdı ve tartışmaya başladık. Birden bana vurdu. Saçımdan çekerek yere yatırdı. Sol ayağıma ve kalçama tekme attı. Onunla birlikte 25 yıl boyunca il il dolaştım. 3 de çocuğumuz oldu. Yapılanları haketmedim.’

Nöbetçi savcılığa dilekçesini verdikten sonra Konya Numune Hastanesi Acil Servisi’ne gönderilen Feride Öztaş’a ‘iş göremez’ raporu verilmedi. Hastaneden adli rapor aldığını belirten Feride Öztaş, pazartesi günü yeniden hastaneye giderek kesin raporu alacağını söyledi. Emniyet Müdürü Enver Öztaş ise dayak suçlamasını reddetti ve eşinin ruhsal sorunları olduğunu söylemekle yetindi.

/Süleyman Elçin - Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER