Yaşam
  • 10.2.2006 03:40

'ERKEKLER DOMUZDUR' TİŞÖRTLERİNE YOĞUN İLGİ!..

İşin ilginci, bu proje kapsamında üretilen tişörtlerin üzerinde "men-r-pigs" (erkekler domuzdur) sloganı bulunuyor!

Tişört işine girmek nereden aklınıza geldi?

Benim değil, kız arkadaşımın fikri aslında. Claudia kız arkadaşlarıyla konuşurken, aralarında erkekler domuzdur tarzında diyaloglar geçmiş. O da "Bir gün erkekler domuzdur diye bir tişört yapıp giyeceğim" demiş. Fikir tamamen espri olarak ortaya atılmış, ama şimdi inanılmaz talep var.

- Türkiye’de ilgi nasıl?

Türkiye’de insanlar internetten alışveriş yapmaya alışkın değil, bu yüzden çok talep yok. Daha çok Amerika, İngiltere, Almanya ve Belçika’dan ilgi var.

- Kadınlara hitap eden bir model...

Ama ilginçtir ki daha çok erkekler sipariş veriyor. Talebin yüzde 80 civarı onlardan. Sonuçta tişörtün üzerindeki sevimli bir domuzcuk... Tamamen espri. Benim bütün takım arkadaşlarım aldı mesela. Eşleri ya da kız arkadaşları onlara kızdığında, bu tişörtü giyiyorlar.

EVLİLİKYOK, ZATENEVLİGİBİYAŞIYORUZ

- Espri de olsa, ilk başlarda siz ne düşündünüz slogan hakkında?

Sonuçta basit bir tişört. Modayla ilgilenen insanlar bilirler ki, şu anda ilginç sloganlı tişörtler çok tutuluyor. Ben de her zaman değişik tişörtler giymeyi sevmişimdir. O yüzden tepki göstermedim.

- Çok ticari bakmıyorsunuz galiba bu işe...

Maddi bir beklenti içinde değilim. Önemli olan kız arkadaşımın gönlünün olması. Ben de iki takım arkadaşımla birlikte, üçümüzün adına tişört çıkarmayı planlıyorum. Ama onlar UNICEF yararına satılacak.

- Türkiye’de yaşayanlar bu tişörtlerden nasıl satın alabilirler?

Sadece internet üzerinden satılıyor. www.men-r-pigs.com adresinden sipariş verilebilir. Teslimat için ayrı para ödenmiyor.

- Fiyatı ne kadar?

20 euro... (Şu sıralar indirim var ve 12 euro.)

- Claudia modelliği siz istediğiniz için mi bıraktı?

Hayır. Claudia benimle yaşamaya karar verdi ve Türkiye’ye geldi. O yüzden modelliğe devam etme şansı yoktu.

- Modelliği sizinle birlikte olmak uğruna bırakmış. Bu tişört işine girmenizin altında biraz da vicdanınızı rahatlatmak mı var yoksa?

Onun mutlu olması beni de mutlu ediyor. Hepsi bu... Hem bir uğraşı oluyor böylece. İspanya’da bu konuyla ilgili eğitim almıştı zaten, kendini epey geliştirdi. Türkiye’de Zehra Aksoy diye bir arkadaşı var, tişörtlerin Türkiye’de hazırlanmasıyla ilgili tüm detaylarla o ilgileniyor. Bütün tişörtlerin İstanbul’da hazırlanıp buraya yollanmasını sağlıyor. Almanya’dan büyük bir teklif var. 60 bin sipariş geldi.

- Reklam filmi çekmeyi de düşünüyor musunuz?

Öyle bir şey olacak.

- Peki siz de rol alacak mısınız filmde?

Henüz böyle bir projeye evet demedim.

- Son olarak, ufukta evlilik var mı?

Yok, onun için çok erken. Ama zaten evli gibi yaşıyoruz biz. Aynı çatı altındayız, aynı evi paylaşıyoruz. Sadece imzalarımız eksik.

BİR GÜN GERİ DÖNECEĞİM

 Bir dönem özel yaşamınızla çok fazla gündeme geliyordunuz. Şimdi daha sakin ve huzurlu bir yaşamınız var.

Avrupa’da büyüdüm, Avrupa mantalitesi ile Türkiye’ye geldim. Orada eğer cumartesi bir maçın varsa, maçtan sonra dışarıya çıkman gayet normaldir. Türkiye’de de onu yapmaya çalıştım, çok eleştirildim. Gerçi hiç umrumda değildi.Geri dönsem yine aynı şeyleri yaparım. Futbol stresli bir spor ve o stresi bir şekilde atmak lazım.

Türkiye’ye dönmek gibi bir planınız var mı?

Olacak tabii, benim vatanım orası. Ama daha 24 yaşındayım. Avrupa’ya bir sene top oynayıp geri dönmek için gelmedim. Şu anda her şey çok iyi gidiyor. Almanya’dan ve İngiltere’den teklifler var. Yani geri dönmem için erken.

/Arzu AKBAŞ - HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:03

İLGİLİ HABERLER