Yaşam
  • 10.2.2006 03:52

SEVGİLİYLE MAÇA GİDİLMEZ!..

Yanıtlar, sevgililere dair birçok gerçeği gözler önüne serdi. Anket sonuçlarına göre, sevgiliyle yapılmayacaklar listesinin başında "maça gitmek" geliyor. Bu özel gün için akla gelen ilk hediye ise mücevher oluyor.

E-kolay.net’in, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yönelik olarak kullanıcıları arasında yaptığı anketten ilginç sonuçlar çıktı. Toplam 17.632 kişinin katıldığı anketin sonuçlarına göre, sevgiliyle yapılmayacaklar listesinde birinci sırayı yüzde 52 ile "maça gitmek" aldı. Sevgiliyle en sık gidilen mekanların başında yüzde 39 ile sinema ve tiyatro geliyor. Çiftler, "En çok beğendiğiniz aşk filmi?" sorusuna ise yüzde 34 ile "Selvi Boylum, Al Yazmalım" yanıtını verdiler.

Elbette, hediyesiz bir Sevgililer Günü düşünülemez. e-kolay.net’in anketine göre, bu özel gün için akla gelen ilk hediye yüzde 38 ile mücevher. Tüm zamanların en naif ve içten hediyesi çiçek ise yüzde 29 ile ikinci sırada yer alıyor. 14 Şubat gecesi için yapılan özel planlar arasında evde romantizm yüzde 65 ile öne geçerken, dışarıda bir organizasyon düşünenlerin oranı yüzde 35...

Tartışmayan çift ise yok gibi. Çiftlerin kendi aralarındaki çekişmelerde en çok kızdıkları konu, yüzde 85 oranla sevgilinin yalan söylemesi. Öte yandan, ilişkilerdeki aidiyet duygusu üzerine sorulan sorularda, çiftlerin yüzde 59’unun birbirlerinin sağlık sorunlarını bildikleri ve birlikte çözdükleri ortaya çıktı.

/HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:03

İLGİLİ HABERLER