Asayiş
  • 18.3.2013 11:16

Eşi evden kovunca intihara kalkıştı!..

SAMSUN'da eşi 31 yaşındaki Özlem Y. tarafından kovulduğu eve dönme isteği reddedilen 35 yaşındaki Serdar Y. kaldığı otelin odasındaki pencededen intihar girişiminde bulundu. Polis ve 112 acil servis doktorunun 1 saat süren ikna çabalarından sonra intihar girişiminden vazgeçen Serdar Y. gözyaşları arasında, "Ben ailemi istiyorum. Başka birşey istemiyorum. Kötülük olmasın istiyorum" dedi.

Samsun Limanı'nda işçi olan 3 çocuk babası Serdar Y., 4 gün önce ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı eşi Özlem Y. tarafından evden kovulunca, otele yerleşti. 4 gün boyunca sürekli eşini arayan ve barışıp dönmek istediğini söyleyen Serdar Y.'nin bu isteği eşi tarafından reddedildi. Dün akşam alkol alıp kaldığı otele gelen Serdar Y. eşini yine cep telefonundan arayıp barışmak istediğini ve eve dönmek istediğini söyledi. Ancak, bu isteği reddedildi. İntihar edeceğini söyleyip cep telefonunun kapatınca, Özlem Y. polisi arayıp eşinin intihar edeceğini belirtip, kaldığı otelin adresini verdi.

Kısa sürede otele gelen polisler, Serdar Y.'yi kaldığı 4'üncü kattaki odanın penceresindin çerçevesinde oturmuş halde buldu. Bunun üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile 112 Acil Servis ekiplerine de haber verildi. Gelen itfaiye aracı sokağın dar olması nedeniyle otelin önüne araçlarını sokamadı. Ancak, atlama olasılığına karşı havalı yatak açıldı. Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu olay yerinde polis ve 112 doktoru pencerede oturan Serdar Y.'yi, bir türlü ikna edemedi. Serdar Y. ekiplere, "Çalışıyorum, çabalıyorum bir türlü yaranamadım. Eşim tarafından dışlandım. Eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum" derken yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarından sonra intihar girişiminden vazgeçirildi.

Otelden çıkarılarak ambulansa alınan ancak eşiyle neden kavga ettiğini söylemeyen Serdar Y. gözyaşı içinde, "Ben ailemi istiyorum, başka birşey istemiyorum. Sonuna kadar çabalayacağım. Kötülük olsun istemiyorum. Yine mütevazi olucam. Mahvoldum" diye konuştu.

Sakinleştirici iğne yapılan Serdar Y. daha sonra tedavisinin tamamlanması için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:06

İLGİLİ HABERLER