Asayiş
  • 5.5.2009 02:10

ETÖ'DEN ET SUYU İLE KORKUNÇ İNFAZ!..

polisin şehit olduğu ABD Başkonsolosluğu'na yönelik saldırıyı planlayan ve organize eden emekli polisin Ergenekon tarafından vücuduna haşlanmış et suyu enjekte edilerek öldürüldüğü öne sürüldü...

Bir dönem Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'le çalıştığını, ancak pişmanlık yasasından faydalanmak istediğini söyleyen Ahmet Faruk kod adlı gizli tanık Amerikan Başkonsolusluğu ile ilgili saldırının Ergenekon Terör Örgütü (ETÖ) ile bağlantısının olduğunu öne sürdü. Gizli tanık Ahmet Faruk, ifadesinde, şunları söyledi:

Onlar yetiştirdi

"Amerikan elçiliğine yapılan saldırının Ergenekon Terör Örgütü ile ilgili olduğunu düşümüyorum. Olaydan sonra İstanbul'da Fartih ilçesi Karagümrük Spor sahasının karşısında bir apartmanda en üst katta bir jandarma astsubay ile birlikte buluşup kahvaltı etmiştik. Burada iki masaydık. Yaklaşık 12-14 kişi vardı. Biz o gün dini cemaat ile ilgili çalışma için buluştuk. Kahvaltı sırasında masadakilerden birisi elçiliğe yapılan saldırıyı Ergenekon'un organize ettiğini oradaki trafik polisinin eylemi yapanları vurması için Ergenekon'un yerleştirdiğini, asıl eylemi planlayan ve organize edenin emekli bir polis olduğunu anlattı."

Vücutta iz bırakmıyor

Eylemi planladığı iddia edilen bu polis memurunun feci bir şekilde öldürüldüğünü de aktaran gizli tanık Ahmet Faruk ifadesinde devamla şöyle konuştu: "Masadaki grup emekli polisin olaydan sonra vücuduna haşlanmış et suyu enjekte edilerek öldürüldüğünü söylemişlerdi. Dediklerine göre haşlanmış et suyu vücutta iz bırakmıyormuş ve kısa sürede öldürüyormuş" 2008 Temmuz ayında İstanbul'daki Amerikan Başkonsolosluğu'nun önündeki polis kulübesine silahlı saldırıda bulunulmuştuu. Saldırıda 3 polis şehit olurken, 1 polis ile Trafik Vakfı'nda görevli bir şoför yaralanmış, 3 saldırgan öldürülmüştü. (bugün)

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 22:22

İLGİLİ HABERLER