Yaşam
  • 19.9.2006 06:52

'EVLİLİKTEN SIKILDIM, ANDROPOZ DİYORLAR!..'

Son günlerde adı, Bulgaristan’dan göçen Bahdegül Abdullah adlı evin yardımcısıyla yaşadığı aşkla gündeme gelen Cerrahgil Şirketler Grubu’nun patronu ünlü armatör Eşref Cerrahoğlu, dün düzenlediği basın toplantısında iddialara yanıt verdi.

Hyatt Regency Otel’de düzenlediği basın toplantısında 35 yıllık eşi Fulya Cerrahoğlu’ndan boşanmayacağını söyleyen Eşref Cerrahoğlu, bugüne kadar çıkan haberler içinde sadece evden ayrılmasının doğru olduğunu söyledi.

Cerrahoğlu, şunları dile getirdi: "Evet ben evden ayrıldım. Bunun tek sorumlusu benim. Fulya Hanım ve kızlarımı üzdüğüm için mutsuzum. Eşime olan saygım sonsuzdur. Fulya Hanım 35 sene bana hakikaten çok mutlu bir hayat yaşatmıştır. Dolayısıyla basında çıkan haberler aileyi çok üzüyor. Tabii ki siz de basın olarak olanları yazacaksınız ama kendimi son günlerde film artisti gibi hissetmeye başladım. Buradan şunu söylemek istiyorum, ben her bir şekilde tüm işlerimin başındayım.

Fulya Hanım tarafından herhangi bir olay ve sıkıntı yoktur. Ben hakikaten evlilikten sıkıldım ve tamamıyla evden kopmam budur. Kesinlikle kızlarımla iyi anlaşırım. Demek ki 35 senelik bir evlilik insana çok fazla geliyor. Bunun kökünde yatan evlilikten sıkılmamdır. Tıp dilinde andropoz diyorlar, belki o olabilir. Kökünde yatan budur..."

Ayrılığının sahibi olduğu Nişantaşı’ndaki Motus Wellness Club merkezinin güzellik bölümünde çalışan kızla bir alakası olmadığını belirten Cerrahoğlu, "Günü geldiğinde yemekli bir toplantıda her şeyi konuşacağım" dedi.

Boşanmayı düşünmediğini belirten Cerrahoğlu, "Vallahi şu anda boşanmayı düşünmüyorum. 3 kızım var. Onların mutluluğu önemli. Boşanma gündemde olmayacak. Fulya Hanım ile evden ayrıldıktan sonra konuşmadık. Evden çıkarken ’Allahısmarladık’ dedik" dedi.

Büşra BOZOK, HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:30

İLGİLİ HABERLER