Yaşam
  • 19.9.2006 06:42

DİDEM EROL'UN GÖĞSÜNÜ YAKAN MURAT ASLAN YARGILANACAK!..

Barda eğlenirken elindeki maytabı manken-oyuncu Didem Erol’un bluzunun içine düşüren Murat Aslan hakkında 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

GALATASARAY’ın Etiler’deki Şamdan Bar’da düzenlenen şampiyonluk kutlamaları sırasında, elindeki maytabı manken Didem Erol’un bluzu içine düşürüp göğsünü ve göbeğini yakan Murat Aslan, 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre, manken-oyuncu Didem Erol, 14 Mayıs 2006’da eğlenmek amacıyla Etiler’deki Şamdan Bar’a gitti. Barda Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları yapılıyordu.

Yanık izleri kaldı

İşadamı Murat Aslan’ın elindeki maytap, yanında bulunan Didem Erol’un bluzunun içine düştü. Erol’un sağ göğsü ve göbek altında yanıklar meydana geldi. Didem Erol’un şikáyeti üzerine Aslan hakkında, bir kişinin yaralanmasına neden olmak suçundan dava açıldı ve 1 yıla kadar hapsi istendi. Murat Aslan’ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Didem Erol 50 bin YTL tazminat istemişti

DİDEM Erol, noter aracılığıyla ihtarname göndererek Murat Aslan’dan tedavi masrafı olarak 50 bin YTL talep etmişti. İhtarnamede, "Maytaplardan birini tutan Murat Aslan, tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu vücudumda ciddi yanıklar oluşmasına neden olmuştur. Yaralanmadan dolayı iş hayatıma ara vermek zorunda kaldım. Manevi olarak yıkıldım. Vücudumda ömür boyu taşıyacağım yanık izleri, bir ihtimal hafifletilebilir düşüncesi ile estetik operasyon geçireceğim. Bu nedenle maddi zararım 50 bin YTL’dir" denilmişti.

Özden ATİK/HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:30

İLGİLİ HABERLER