Yaşam
  • 12.12.2012 23:40

F1'in patronunun çok fena dövdüler

İki yıl önce Londra'nın merkezinde sokak ortasında hırsızlar tarafından soyulan Ecclestone, yediği dayaktan tanınmaz hale gelmişti.
Dünyanın sayılı zenginleri arasında bulunan F1'in yani Formula yarışlarının patronu Bernie Ecclestone, kolundaki 2 milyon dolarlık mücevher kaplı saatini vermek istemeyince 3 saldırgan tarafından feci şekilde dayak yemişti.Yediği dayağın etkisiyle kendinden geçen Bernie Ecclestone'nin şişen gözü bir daha asla tam olarak düzelmedi.
İşte o davanın 2 yıl süren duruşması dün tamamlandı.
Gulam Gani, Nicholas Lewis ve Shaun Wallace dört cüretkar soygun katılımları için bugün mahkemeye aralarında 53 yıl hapis cezası verildi.

MOR GÖZÜYLE BİLE PARA KAZANDI

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone, geçtiğimiz günlerde uğradığı saldırıda moraran gözüyle bir saat firmasının gazete reklamında yer aldı.
Londra'nın merkezinde sokak ortasında hırsızlar tarafından soyulan Ecclestone, bu olayı bir reklam faaliyetine dönüştürdü.

Formula 1'in 80 yaşındaki patronu, moraran ve şişen gözüyle bir İsviçreli saat üreticisinin gazete reklamında yer aldı.

Financial Times ve International Herald Tribune'da çıkan reklamda Ecclestone'ın fotoğrafının altında, "İnsanların bir Hublot için neler yapabileceğini görüyor musunuz" cümlesi yer alıyor.
   
Firmadan yapılan açıklamada, Ecclestone'ın bu fotoğrafı, 25 Kasım'daki saldırıdan sonra reklamın sloganı olan cümleyle birlikte şirketin genel müdür Jean-Claude Biver'ye gönderdiği ve reklam fikrinin bundan sonra doğduğu belirtildi.

Bernie Ecclestone'ı Londra'daki ofisinin yakınlarında darp eden dört saldırgan, Ecclestone'ın saatinin de bulunduğu 200 bin pound değerindeki mücevherle kayıplara karışmıştı.

kendisinden 28 yaş küçük, 1.88m boyundaki eski Armani mankeni Slavica Ecclestone ile evlenen Bernie Ecclestone karısının yanında cüce gibi kalıyor.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:31

İLGİLİ HABERLER