Spor
  • 1.11.2012 00:13

Fatih Terim Melo'yu kesti

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, futbolcularının önce lige konsantre olmalarını istediği öğrenildi.

Galatasaray'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları sürerken teknik direktör Fatih Terim'in futbolcularından sadece Cuma akşamını düşünmelerini istediği belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın ''Yoğun bir sezon geçiriyoruz. Her maçı tek tek ve sırasıyla düşünmemiz çok önemli. Hepinizden sadece İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına konsantre olmanızı istiyorum. Cluj sonraki hedefimiz'' dediği öğrenildi.

Terim'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un iyi ve tehlikeli bir takım olduğunun altını çizerek '' Çabuk hücuma çıkabilen oyuncuları var. Bu yüzden onlardan daha hızlı olmalı, top onların ayağındayken takım olarak savunmaya destek vermeliyiz. Toplu savunma yapmak çok önemli. Savaşan, mücadele eden, pres yapan bir orta saha görmek istiyorum. Bunları gerektiği gibi yaparsak istediğimiz sonucu alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın '' şeklinde konuştuğu belirtildi.

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Sercan iyileştiği belirtilirken teknik direktör Fatih Terim'in forvette Umut - Burak ikilisinden vazgeçmeyeceği ifade edildi.

Melo'yu haftasonu dinlendirerek Yekta'yı oynatmayı planlayan teknik direktör Fatih Terim'in Semih'le ilgili kesin kararını ise henüz vermediği öğrenildi.

LİG TV

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:32

İLGİLİ HABERLER