Spor
  • 20.5.2022 12:20

Fatih Terim'in yere göğe sığdıramayıp transfer ettirdiği Morutan için şok sözler

11 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Morutan için Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali'den Galatasaraylıları çıldırtacak sözler geldi. Bu arada yönetim Kerem Aktürkoğlu'na gelecek transfer tekliflerini beklerken, bir Avrupa devi sürpriz bir oyuncuya kanca attı.

Galatasaray'ın Ukrayna'daki savaş mağdurları için Dinamo Kiev'le oynadığı hazırlık maçında da süre alan Hamza Yiğit Akman, stil olarak dünya yıldızına benzetildi. Galatasaray akademisinde görev alan çalıştırıcıların 17 yaşındaki oyuncuyu Luka Modric'e benzettiği öğrenildi.

Galatasaray efsanesi Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Yiğit Akman, sarı-kırmızılı takımın altyapısında yetişti. 17 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz yıl, Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzaladı. Hamza Yiğit Akman'ın sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

MOTURAN İÇİN ŞOK SÖZLER: BEDAVA VERİRLERSE ALIRIZ

Galatasaray büyük umutlarla transfer ettiği Olimpiu Morutan için Rumen ekibi Steaua Bükreş'le 4 milyon 100 bin Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkışmıştı.Fatih Terim döneminde, Alexandru Cicaldau ile birlikte sarı-kırmızılıların orta sahasının vazgeçilmezi haline gelen Olimpiu Morutan, Domenec Torrent'in göreve gelmesi sonrası yedek kulübesine hapsoldu.Bu sezon toplamda 34 maçta oynayan 23 yaşındaki futbolcu, fileleri 3 kez havalandırdı, takım arkadaşlarına da 5 asist yaptı.

"BEDAVAYA VERİRLERSE OLUR"

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Olimpiu Morutan için Rumen kulübünden açıklama geldi.Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali, "Morutan, Galatasaray'a gittikten sonra birçok sorunla karşılaştım. Ödemelerde hep sorun yaşadık ve gecikmeler oldu. Morutan'ı geri vermek istiyorlarsa alabiliriz.Ancak bu sadece kiralık ya da bedava verirlerse olur. Morutan transferinden dolayı oluşan borçlardan vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu. (Sporx)

Güncellenme Tarihi : 20.5.2022 12:23

İLGİLİ HABERLER