Spor
  • 13.5.2013 10:13

F.Bahçe'ye büyük ceza kapıda!..

Karşılaşma boyunca sahaya konyak şişesi, cep telefonu ve bozuk para atan sarı-lacivertli taraftarların bu tutumu nedeniyle saha kapatma cezası kapıda. 

Geçen sezon G.Saray’ın şampiyon olduğu maç sonunda sahayı adeta ateşe veren sarı-lacivertliler, Kadıköy’ün 5 maç kapanmasına neden olmuştu.

Dün ise her şey yolunda giderken Volkan ve Sabri’nin kavgasıyla birlikte ortalık karıştı. Maç boyunca küfür eden tribünler, ilk yarıda sahaya konyak şişesi attı. Bu şişeyi F.Bahçeli Yobo alıp saha kenarına atarken ne olduysa son dakikalarda futbolcuların birbirine girmesiyle oldu.

Volkan ve Sabri’nin kavgası sırasında sahaya atılan cep telefonu Hasan Ali Kaldırım’a isabet etti. F.Bahçeli futbolcu uzun süre yerde kalırken güçlükle kendine geldi. Kulübedeki Ümit Davala’ya bozuk para yağdı. Edilen küfürlerle iyice sinirlenen Davala ise kulübeye atılan tüm yabancı maddeleri 4. hakeme verdi. Bu olaylar yüzünden F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın kapatılması gündeme geldi. Tabii böyle bir ceza olursa, tıpkı geçen sezon olduğu gibi F.Baçe cezasını yeni sezonda çekecek.

 

AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:23

İLGİLİ HABERLER