Spor
  • 5.3.2009 02:35

FENER YİĞİDO'YU 1 HAFTADA 7 BİTİRDİ... İŞTE GOLLER...

Fenerbahçe ligde 4 gün önce 4 golle yendiği Sivasspor'u, kupada da 3-1 ile dize getirdi, final yolunda avantajı ele geçirdi !.. Ligin Yiğido'su karşısında üstüste inanılmaz goller kaçıran Fenerbahçe'de sahneye savunmacılar çıktı !..

Önce orta sahanın savunma ayağı Deniz, ardından da haftalar sonra sahalara dönen stoper Edu Fenerbahçe'yi 2-0 öne geçirdi. O dakikaya kadar Fenerbahçe'nin gol ayakları inanılmaz goller kaçırıyordu.

Ardından Sivassporlu Bilica'nın akıllara kazınacak müthiş füzesi geldi. Bilica güdümlü bir füze gibi doksana giden şutuyla farkı 1'e indirdi ve takımına avantajı getirdi.

Ancak Fenerbahçe, 4 gün önce yaptığını yine yaptı, Sivasspor'un golüne jet golle cevap verdi. Güiza'nın pasında Deivid, hem golcülerin kısmetsizliğini kırdı hem de avantajı yeniden Fenerbahçe'ye verdi: 3-1

Ancak henüz bitmedi. Fenerbahçe iki maç üstüste Sivasspor'u dize getirse de, düğüm rövanşta çözülecek. Bakalım Sivas'a iki maçta 7 gol atan Fenerbahçe, aynı başarıyı deplasmanda da gösterebilecek mi? (lig tv)

İŞTE GOLLER... LÜTFEN TIKLAYINIZ...

 

 

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:33

İLGİLİ HABERLER