Yaşam
  • 26.1.2021 23:11

Fenomen gelin adayı Hanife'den mini etekli poz

KAYNAK : MİLLİYET

Katıldığı izdivaç programıyla şöhrete kavuşan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından mini etekli pozunu paylaştı.

Evlilik programlarının sona ermesinin ardından sosyal medya fenomeni haline gelen ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, bir kez daha sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.

HASTANELİK OLMUŞLARDI

HASTANELİK OLMUŞLARDI

Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde fotoğrafçı eşi Kemal Ayvaz ve ailesiyle karın tadını çıkarmak için yaylada bulunan evlerini giderken talihsiz bir kaza yaşamıştı.

Gürdal'ın eşi, kara saplanan araçlarını kurtarmaya çalışırken parmağını, ayağı kayıp düşen Gürdal'ın annesi ise kolunu kırmıştı.

26 yaşındaki fenomen gelin adayı, Trabzon'da yayla evine giderken başlarına gelen talihsiz kazayı sosyal medyada gülerek anlatınca tepki çekmişti.

Boşandığı eşi Kemal Ayvaz ile barışan ve sık sık romantik pozlar veren Hanife, "Seni buldum ya başka ne isterim" mesajı ile aşkını dile getirmişti.

KIYAFETLERİM USTURUPLU

"KIYAFETLERİM USTURUPLU"

İzdivaç programları sonrası başörtüsünü çıkaran ve bu kararı nedeniyle günlerce konuşulan Gürdal, "Ben sadece başımı açtım, kıyafetlerim usturuplu" demişti.

YENİ İMAJI ŞAŞIRTTI

YENİ İMAJI ŞAŞIRTTI

Geçtiğimiz günlerde evde saçlarını kesen ve yaptığı makyajla magazin gündemine gelen Hanife Gürdal, yeni imajıyla takipçilerinin dikkatini çekmişti.

Hanife Gürdal, son olarak Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladığı mini etekli pozuyla adından söz ettirdi.

Güncellenme Tarihi : 26.1.2021 23:19

İLGİLİ HABERLER