Spor
  • 29.9.2013 13:10

Fikret Orman'dan şampiyonluk sözü

Fikret Orman ve siyah beyazlı takımın yönetim kurulu üyeleri, Antalya Adonis Otel havuz başında düzenlenen kutlamaya katıldı. Antalyalı işadamlarıyla birlikte kutlamaya katılan Başkan Fikret Orman, siyah beyazlı camianın kendisine ve yönetimine güvenmelerini istedi.

Çok emek ve zaman harcayarak her şeyi düşünerek çalıştıklarını belirten Fikret Orman, "İçiniz rahat olsun. Beşiktaş bu yıl şampiyon olacak" dedi. Beşiktaşlılığın nezaket, dışarı karşı bir duruş olduğuna da işaret eden Başkan Orman, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu düşüncelerimizi hep ifade ediyorduk, ama son zamanlarda bunları ortaya koyamıyorduk. İnşallah yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber vermiş olduğumuz görüntü ve duruş sizi memnun etmektedir. Hep beraber Beşiktaş'ın, Beşiktaşlılığın ne demek olduğunu bütün Türkiye'ye göstermeye çalışıyoruz. Onun nedenle aldığımız pozitif değerlendirmelerden dolayı da açıkçası çok mutluyum."

"KARLI GÜNLER BEŞİKTAŞ'I YIKAMAYACAK"

Zor bir haftayı geride bıraktıklarının da altını çizen Başkan Orman, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hakikaten böyle hayal gibi başlayan bir maç, kabuslu bitti. Ama maçtan önce vermiş olduğum demeçlerde de söylemiştim. (Şu an günlük güneşlik bir hava var, ama karlı günler gelecektir) diye. Ama bu karlı günler, Beşiktaş'ı yıkamayacak. Antalya her ne kadar şehrinizin takımı dahi olsa, Antalyaspor'u yenmeye geldik. İnşallah buradan 3 puan alıp gideceğiz."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:36

İLGİLİ HABERLER