Gündem
  • 29.7.2008 00:54

'FİLMİ TEK BAŞIMA ÇEKTİM!..'

TRT1'de Ceylan Saner'in sunduğu 'Gökkuşağı' programının mikrofonlarına konuşan Mahsun Kırmızıgül, 'Beyaz Melek' filminin bir 'deli cesareti' olarak ortaya çıktığını söyledi.
41. Houston Film Festivali'nde 'En İyi Yabancı Film' ödülü alan 'Beyaz Melek' filmi "Biz şansımızı kendimiz yarattık. Çalışarak, üreterek, çabalayarak. Şansla gelen şansla gider. Biraz da deli cesareti ilk filmimizi bu kadar iyi oyuncuyla çekmek" diye konuştu.
Yeni bir filmin hazırlıkları içinde olan Kırmızıgül, film hakkında da çok fazla bilgi vermekten kaçındı. Kırmızıgül, "Yeni çekeceğim film bambaşka bir şey olacak. Sinemaya gittiklerinde hayal kırıklığına uğrayabiliyorlar. Gerçi benim çekeceğim filmden ne olacağını ben de bilmiyorum açıkçası bakalım" diye konuştu.
Ben filmimi tek başıma çektim
Sinema konusunda hala öğrendiğini, bir şeyler okuyarak, görerek, izleyerek ben kendi çapımda iyi şeyler yaptığına inandığını anlatan Mahsun Kırmızıgül, "Bir çok yönetmene baktığınızda, özellikle son yıllardaki filmlere, 2'li, 3'lü çekiyorlar. Ben kendi filmimi tek çektim" diyerek yönetmenlikteki iddiasını da ortaya koydu.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:30

İLGİLİ HABERLER