Spor
  • 24.10.2008 13:44

GALATASARAY MAÇI YUNAN BASININDA İŞTE BÖYLE YANKILANDI

MANOL KOSTİDİ
ATİNA - Yunan basını takımları Olympiakos'un Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'a 1-0 yenilmesini ilginç başlık ve yorumlarla okurlarına duyurdular. Bazı yorumcuların 'Olympiakos, Boğazın suların kayboldu' gibi ifadeler kullanması dikkat çekerken, Yunan medyasında yer alan yorumlarda ise Galatasaray'ın galibiyeti hak eden taraf olduğu ifade edildi. Yunan gazeteleri genel olarak Sarı-kırmızılıların kazanmayı hak eden taraf olduğu görüşünde birleşirken, Olympiakos'un ise maçın son bölümleri hariç kötü oynadığını
belirttiler.
TO VIMA Gazetesi, "Olympiakos'un İstanbul'da normal yenilgisi" başlığıyla okurlarına seslenerek, Galatasaray'ın maç boyunca Olympiakos'a üstünlük sağladığını Yunan ekibinin sadece maçın son dakikalarında skoru değiştirebilecek fırsatlar bulduğunu yazdı.
TA NEA Gazetesi, 'Olympiakos İstanbul'da kayboldu' başlığını atarken, 'Olympiakos Ali Sami Yen kazanında kaynadı' yorumunda bulundu. Aynı gazete maçın son dakikalarının Rus ruletini hatırlattığını da ifade etti.
EXEDRA Gazetesi, 'İstanbul'da hakem ve Olympiakos uyudu' gibi ilginç bir başlık atarak maçın hakemini eleştirirken, Yunan takiminin son dakikalarda gaza bastığını ancak oyununun tümünde Galatasaray'ın üstünlüğünün olduğunu yazdı. Gazete ayrıca, Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln'ün de mükemmel bir futbolcu olduğunu okurlarıyla paylaştı.
ELEFTEROS TIPOS Gazetesi ise, "Kewell fark yaptı" başlığıyla Galatasaray'a galibiyeti getiren Avustralyalı yıldız Harry Kewell'ı överken, özellikle ilk yarıda Sarı-kırmızılıların sahanın mutlak hakimi olduğunu vurguladı. Gazete, 70. dakikadan sonra Olympiakos'un temposunu arttırdığını ancak şanssız olduğunu belirtti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:02

İLGİLİ HABERLER