Spor
  • 24.10.2008 16:01

ÜNAL KARAMAN KARAMSAR DEĞİL!..

Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Ünal Karaman, Sarı-lacivertli kulübün içinde bulunduğu durumdan karamsar olmadığını belirterek, "İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Elbirliğiyle camiayı layık olduğu yere getireceğiz" dedi.
Teknik Direktör Ünal Karaman, Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ın düzenlediği basın toplantısının son bölümüne katılarak, ilk açıklamalarını yaptı. Süper Lig'de 5 puanla 16. sırada bulunan Ankaragücü'nde göreve başlayan Ünal Karaman, Sarı-lacivertli kulübe başarılı olmaya geldiğini söyledi. Kulüp Başkanı Cemal Aydın, Ünal Karaman'a ilk teklif götürdüğünde, 'Bana ihtiyacınız var mı ?' cevabını aldığını söyledi. Kendisinin de, Karaman'a 'Evet var' dediğini ifade eden Aydın, tecrübeli teknik adamın 'Bu iş bitmiştir' dediğini ve karşılıklı anlaşmanın yapıldığını kaydetti.
Teknik Direktör Ünal Karaman da, Ankaragücü'ne başarılı olmaya geldiğini belirterek, "İnşallah hayırlısı olur. Böyle bir kulübe hizmet etmek bende tatlı bir heyacan oluşturdu. Burada başarılı olmak istiyorum. Ankaragücü çok büyük bir camia. Benden önce ayrılan Hakan Kutlu'yu çok severim. Kendisi çok iyi arkadaşımdır. O da bizim için dua edecektir. Elbirliğiyle camiayı layık olduğu yere getireceğiz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Birlik olarak, çıkar hesapları olmadan çalışarak başarılı olacağız" diye konuştu.
Daha sonra Cemal Aydın ve Ünal Karaman, birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:02

İLGİLİ HABERLER