Spor
  • 21.7.2018 00:56

Galatasaray'a UEFA müjdesi

G.Saray, Devler Ligi’ne katılım belgesi aldıktan sonra UEFA “Bir kez daha inceleyeceğiz” deyince yürekler ağza gelmişti. CAS, Milan’a verilen men cezasını bozdu, bu Aslan’a moral oldu.

Cimbom, UEFA'nın kıskancından güçlükle kurtulmuştu. Ardından da Şampiyonlar Ligi katılım belgesini alınca iyice rahatlamıştı. Galatasaray, UEFA ile ikinci kez anlaşma imzalamıştı. Ancak Milan'ın "Galatasaray'ın dosyası bizden çok daha kötü olmasına rağmen ceza almadı. Bize men cezası verdiniz" diyerek UEFA'nın kapısına dayanmıştı. İtalyan devinin bu çırpınışı sonrası UEFA, Aslan'ın dosyasını ikinci kez inceleme kararı almıştı.Galatasaray cephesi bu gelişme üzerine küplere binmişti.

Milan; Avrupa Kupaları'ndan men cezası aldıktan sonra kararı CAS'a taşımıştı. CAS dün benzer dosyadaki tüm kulüplere emsal olacak bir karar aldı. CAS, Milan'a verilen Avrupa Kupaları'ndan men cezasını kaldırdı. Bu karar Cimbom'u çok sevindirdi. İkinci kez incelemeye alınan Aslan'ın böylece zaten düşük olan Avrupa Kupaları'ndan men edilme ihtimali ortadan kalktı. Sarı-kırmızılı yönetim, CAS'ın Milan kararının ardından transferde daha büyük bir şevkle kollarını sıvadı..

Güncellenme Tarihi : 21.7.2018 02:35

İLGİLİ HABERLER