Spor
  • 17.1.2015 11:41

Galatasaray'da Sneijder'den mutlusu yok

Cesare Prandelli’nin ayrılışı ve Hamza Hamzaoğlu’nun gelişi ile başlayan süreç, takımda pek çok şeyi değiştirmiş durumda. Yaşanan onca krizin ardından, müthiş bir huzur ortamı var. Futbolcular Hamza hocaya büyük saygı duyuyor. Özellikle Wesley Sneijder’i hiç bu kadar mutlu görmemiştik

Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Galatasaray’da Prandelli’nin takımdan ayrılıp Hamza Hamzaoğlu’nun teknik direktör olması birçok şeyi de değiştirdi. Göreve başlar başlamaz takım olmanın önemine vurgu yapan Hamzaoğlu, ilk iş olarak oyuncular arasındaki manevi birlikteliği güçlendirdi. Camianın hemen hemen tamamının pozitif bir gözle baktığı tecrübeli teknik adam oldukça hızlı bir şekilde huzur ortamını sağladı. İmza attığı gün Sneijder hakkında sorulan sorulara tüm samimiyeti ile cevap veren Hamzaoğlu, böylelikle olumsuz havayı da önlemiş oldu. Ligin ilk yarısını Beşiktaş galibiyetiyle kapatan Galatasaray şampiyonluğu ne kadar çok istediğini gösterirken Hamzaoğlu da performansı ile sınıfı geçmeyi başardı.

Hem seviliyor hem sayılıyor

Ligin ikinci yarısı için çalışmalarını Alanya’da sürdüren Galatasaray’da tüm oyuncuların yüzünün güldüğünü, aile ortamının oluştuğunu söyleyebilirim. Özellikle Prandelli döneminde takımdan soyutlanmış, her anlamda düşüşe geçen isimlerin keyifli halleri ve çalışkanlıkları ilerisi için umut verici. Tabii ki bu tabloda Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin büyük payı var. Her futbolcuyla yakından ilgilenen ve onlarla çok iyi bağ kuran başarılı teknik adam oyuncularının güvenini kazanmış durumda. Kısa süre içerisinde otoritesini sağlayan Hamza hoca futbolcularını tekrar şampiyonluğa inandırmış durumda.

Kampın en neşeli ismi o

Basınla ilişkilerini de son derece sağlıklı bir platforma oturtan Hamza Hamzaoğlu kamp boyunca kapıları medyaya hiç kapatmadı. Samimi ve dürüst açıklamaları ile doğru bilgiler almamızı sağlayan Hamza hocaya yürekten teşekkür etmemiz gerekir. Alanya’da bir parantez de Sneijder’e açmak gerekiyor. Adı uzun süre Juventus ile anılan Hollandalı yıldız, Galatasaray’da kalarak transfer defterini de kapattı. Transfer söylentilerinin sona ermesi ile birlikte Hollandalı yıldız tam anlamıyla kendini futbola vermiş durumda. Kampın en neşeli isimlerinden olan yıldız oyuncu antrenmanlar esnasında takım arkadaşlarıyla bol bol şakalaşıyor. Tabii ki onun bu yüksek moral ve konsantrasyonla 4. yıldız yolculuğunda takıma daha fazla katkı yapacağı muhakkak.

FANATİK

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:50

İLGİLİ HABERLER