Spor
  • 23.5.2004 02:15

GALATASARAY'DA TRANSFER MASALLARI : HAZİRAN'I BEKLEYİN

Transferde geç kaldığı için eleştirilen G.Saray’da Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, haziran ayı başında 5-6 oyuncu transferini gerçekleştireceklerini açıkladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen 3. Galatasaray Sponsorlar Futbol Turnuvası maçlarını izleyen Kıran, haziran ayı içinde Avrupa’nın önemli futbolcularını kadrolarına dahil edeceklerini söyledi. Kıran, “Haziran başında 5-6 oyuncu alacağız. Biz bunları hocamızın isteği doğrultusunda transfer edeceğiz. 100. yılda en büyük hayalimiz şampiyonluk kupasını kazanmak. Bunun için maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Genelde bonservisi elinde olan ve kiralık oynatacağımız Avrupa’da isim yapmış isimleri düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

G.Saray’da hiçbir zaman transfer için para sıkıntısı yaşanmayacağını vurgulayan Kıran, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galatasaray'da bir sorun yok. Geçen sezon da ‘parası yok, transfer yapamaz' dediler, ancak 20'ye yakın oyuncu alındı. Galatasaray bu sezon için de bir transfer bütçesi ayırmıştır. Biz iyi ve kaliteli oyuncular almak istiyoruz. Bu yönde çalışmalara devam ediliyor. Yıldıray Baştürk ile görüşmelerimiz son aşamaya geldi. Biz Yıldıray’a gerekli teklifimizi ilettik. Şimdi kendisinden cevap bekliyoruz. Önder Turacı ile prensip anlaşmasına vardık. Sadece kulüpler arasında ufak bir pürüz var. Bunu da çözmek için uğraşıyoruz. Bu iki futbolcu da kaliteli ve kendini ispat etmiş oyuncular.”

Gelecek sezon futbol takımının maçlarını Ali Sami Yen ve Atatürk Olimpiyat statlarında oynayacağını hatırlatan Turgay Kıran, “Bu bize sıkıntı yaratabilir, ama biz taraftarlarımızla buluşmak için bunu yapmak zorundayız.'' diye konuştu. Öte yandan, Galatasaray Kulübü'nün sponsorları arasında bu yıl 3. kez gerçekleştirilen futbol turnuvası, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başladı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:15

İLGİLİ HABERLER