Spor
  • 9.6.2014 13:54

Galatasaray'ın gözdesi kararını verdi

Drogba'nın takımdan ayrılmasıyla birlikte gol yollarında bir eksik kalan Galatasaray, önemli forvetlerle görüşmelerini sürdürüyordu. Sarı kırmızılı takımın hedefindeki golcü de kararını verdi. İngiliz basınına konuşan yıldız forvet çok net açıklamalarda bulundu

Almanya'dan ayrılacak
Dünya Kupası'nın ardından yeni sezona Bayern Münih'le başlamayacak olan Mario Mandzukic, hangi takımlarda gidebilceğini açıkladı. Henüz Avrupa'dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını söyleyen golcü futbolcu, Galatasaray'ı düşünmediğini belirtti. 28 yaşındaki forvet, geçen sezon 48 maça çıkıp 26 gol, 10 asistle oynadı. Bu performansa rağmen Pep Guardiola'nın gözüne giremeyen Mandzukic, Almanya kariyerini noktalama kararı aldı.

"İngiltere hayalim"
Hırvatistan Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda en güvendiği isimlerden biri olan Mandzukic, Premier Lig'den teklifler aldığını ve orada futbol oynamak istediğini ifade etti. Kendisine gelen teklifler içinden İngiltere'nin futboluna en yatkın ülke olduğunu dile getiren Hırvat golcü, Premier Lig'de en güçlü olduğu yıllarda oynamak istediğini sözlerine ekledi.

Hırvat golcü yaptığı bu resmi açıklamayla Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini resmen doğruladı. Ancak şimdilik
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:21

İLGİLİ HABERLER