Spor
  • 24.8.2009 16:00

GALATASARAY'IN SERCAN TRANSFERİ ÇIKMAZA GİRDİ

Galatasaray Sercan için son teklifini verdi: 5 milyon Euro ve Nonda… Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı: “7 milyon Euro” dedi ve ekledi: “Nonda’nın yıllık alacağı olan 1.2 milyon Euroyu siz ödeyin”


Radyospor'un haberine göre; Sercan transferi çıkmaza gidiyor. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, olağanüstü teklif gerekli sözünün arkasında duruyor.

Galatasaray, şu anda hiçbir kulübün kolay kolay rededemeyeceği bir teklif sundu, ancak Yazıcı bu teklifi kabul etmedi. Sarı kırmızılı yönetim Sercan’a karşılık 5 milyon Euro ve Nonda’yı vermeyi kabul etti. Yazıcı, “7 milyon Euro isterim, ayrıca Nonda’nın yıllık alacağı olan 1.2 milyon Euroyu siz ödeyin” dedi. Görüşmeler tıkandı.

Sercan için “bekle gör” politikasını benimseyen Fenerbahçe yönetimi ise resmi sitesinden bir açıklama yaparak Sercan’la ilgilenmediklerini duyurdu. Ancak sarı lacivertlilerin hem Galatasaray’ın bu konudaki son teklifini görmek hem de ısrarla istediği Tuncay Şanlı’dan haber almak amacıyla böyle bir yöntemi benimsediği öne sürüldü.

Tuncay’ın gelmemesi durumunda Fenerbahçe’nin Sercan için teklifini ortaya koyacağı iddia ediliyor.

Gelişmelerden dolayı Sercan’ın kafasının karıştığı bu nedenle Bursaspor yönetiminin iki gün içerisinde bir açıklama yaparak Sercan’ı hiçbir kulübe vermeyeceğiz” şeklinde bir açıklama yapmayı planladığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER