Spor
  • 30.10.2005 02:29

GAZİANTEPSPOR UZATMADA VERİLEN PENALTIYA İSYAN ETTİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegic ve futbolcular, son dakikada verdiği tartışmalı penaltı kararıyla maçın kaderini belirleyen hakem Cem Papila’ya ateş püskürdü. Boşnak Hadzıbegic, ilginç bir yorum yaparak, ‘Penaltı pozisyonuna isyan etsek ne olur ki? Hakeme isyan etmek bir şey kazandırmaz. Bu pozisyona isyan etsek ne olur ki? Ben hakemlerle polemiğe girmiyorum. Türkiye’de bu işlerin nasıl olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz. Burada en iyisi susacaksın ve çalışacaksın’ dedi.

Papila’ya isyan

Erdal ise F.Bahçe ve diğer büyük takımlarla eşit şartlarda mücadele etmediklerini belirterek, şunları söyledi: ‘Bir insanın emeği bu kadar basit olmamalı. Gaziantepspor’un mücadelesini, döktüğü alın terini herkes gördü. Böyle bir ortamda eşit şartlarda mücadele etmekten mümkün mü? En iyisi bize farklı bir lig kursunlar, orada oynayalım. Bu arada Cem Papila’nın bir özelliğini de öğrendim. Sarı kartı olan Appiah, hakemin gözü önünde topu yere vurdu. Hakeme bunu sorduğumuzda ‘Sitemi bana değildi’ dedi. Demek ki Cem Papila’nın insanların içini okuyabilme özelliği varmış’ diye konuştu.

<ı>Yıldırım ve <ı>Doğan penaltıda anlaşamadı

F.BAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Gaziantepspor Başkanı Celal Doğan karşılaşmayı Şeref Tribünü’nde birlikte izledi. Yıldırım zaman zaman karşılaşmanın heyecanına kapılıp, tehlikeli pozisyonlarda yerinden kalkarak heyecanını belli ederken, 90+2’de gelen penaltı kararına çok sevindi. Hakem Cem Papila’nın kararına Doğan, ‘Böyle penaltı olmaz’ diyerek isyan ederken, Aziz Yıldırım, ‘Penaltı’ dedi ve tartışmaya açık kararın doğru olduğunu söyledi. İki başkan maçtan sonra el sıkışarak stattan ayrıldı.

Christoph Daum’a 100. maç plaketi

F.BAHÇE Teknik Direktörü Daum, G.Antepspor maçıyla birlikte takımının başında 100. resmi maçına çıkarak, ‘Dalya’ yaptı.

Sarı lacivertli takımda görevine 2003 yılının Haziran ayında başlayan Alman çalıştırıcı, F.Bahçe’de, 2003-2004, 2004-2005 ve bu sezon ligde, Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında olmak üzere toplam 100. resmi maçına çıktı.

Sarı lacivertliler Alkan teknik direktör yönetiminde 79 lig, 10 Türkiye Kupası, 9 Avrupa Şampiyonlar Ligi ve 2 de UEFA Kupası maçı yaptı.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Daum’a plaket verdi. Taraftarlar da başarılı çalıştırıcıyı alkışladı.

Aurelio sürprizi

HAFTA içinde Ankara’da oynanan Türkiye Kupası maçında Appiah, Serkan, Volkan ve Önder’i dinlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, dün de Marco Aurelio’yu kadroya almadı. Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Schalke 04 maçı öncesinde bazı futbolcularını dinlendirme yolunu seçen Alman çalıştırıcı, bu düşüncesini Gaziantepspor maçında da sürdürdü. Daum, buna karşılık Marcio Nobre’yi ilk onbirde sahaya sürdü. F.Bahçe’nin bu sezonki bütün resmi maçlarında forma giyen Marco Aurelio, böylece ilk kez şans bulamamış oldu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:46

İLGİLİ HABERLER