Spor
  • 30.10.2005 02:18

HASAN ŞAŞ : BEN ŞAŞIRMADIM

Selçuk Dereli’ye küfür ettiği rapor edilen G.Saraylı futbolcu, ‘Hakeme sadece ‘Hocam tebrik ederim, şimdi mutlu musunuz?’ dedim. Asla küfür etmedim. Kendimi göz göre göre yakacak bir futbolcu değilim’ dedi. G.Saray Kulübü, Denizlispor maçından sonra hakem Selçuk Dereli’ye küfür ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza verilen Hasan Şaş için Tahkim Kurulu’na başvurma kararı aldı. Milli futbolcu, yöneticiler ve kulüp avukatları dün bir araya gelerek, Tahkim Kurulu’na gönderilecek savunma metnini hazırladı.

Hasan Şaş savunmasında, Selçuk Dereli ve 4. hakem Vedat Tan’ın raporlarında yazan iddiaların aksine, Dereli’ye hiçbir şekilde küfür etmediğini belirtti.

Galatasaray Kulübü’nün yarın Tahkim Kurulu’na vereceği savunmada, Hasan Şaş’ın ağzından şu ifadeler yer alıyor:

Terbiye sınırını aşmadım

‘Maç sonrasında o anki sinirden dolayı Selçuk Dereli’nin yanına gittim ve,
‘Hocam tebrik ederim, şimdi mutlu musunuz?’ dedim. Asla küfür etmedim. Sözlerim ve itirazlarım hiçbir zaman terbiye sınırlarını aşmadı. Daha sonra direkt soyunma odasına gittim. Koridorda hakemi kesinlikle görmedim. Ben ne maç sırasında, ne sonrasında, hiçbir yerde Selçuk Dereli’ye küfür etmedim. Kendimi göz göre göre yakacak bir futbolcu değilim.’

G.Saray yöneticisi Fatih Gökşen, Hasan Şaş’ın boş yere ceza aldığını ifade ederek, ‘Tahkim Kurulu’nda cezanın indirilmesini bekliyoruz’ dedi. Gökşen, şöyle konuştu:

‘Ben Hasan’a kefilim. O yalan söylemez. Küfür etmedim diyorsa, etmemiştir. Küfür olayı olsaydı biz zaten arkasında durmazdık. Herkesin gözünün içine baka baka yalan söyleyemeyiz. Hasan boş yere cezalandırıldı, Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği maçlarında oynayamadı. Biz, en iyi oyuncumuzun hiç olmazsa gelecek haftaki Diyarbakırspor maçında oynamasını istiyoruz.’ Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:46

İLGİLİ HABERLER