Asayiş
  • 7.10.2008 09:26

GENÇ KADIN EVİNDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

YOZGAT'ta uzun süre önce eşinden boşanan ve yalnız yaşayan 31 yaşındaki Songül Başağaç, evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Evde yapılan incelemede bugün İzmir'deki annesini ziyaretten döndüğü öğrenilen bir çocuk annesi Başağaç'ın katil ya da katillerle bir süre boğuştuğu anlaşıldı.
Olay, bugün akşam saatlerinde Erdoğan Akdağ Mahallesi Eski Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Uzun süre önce eşinden boşanan Songül Başağaç, bugün öğlen saatlerinde İzmir’de yaşayan annesi ve çocuğunu ziyaretten döndü. Genç kadını oturduğu iki katlı eve girerken gören komşuları çay içmeye davat etti. Daha sonra geleceğini belirten Songül Başağaç'tan haber alamayan komşuları çağırmak için evine gittiklerinde kapının açık olduğunu farkettiler. İçeri giren komşuları iki katlı evin ikinci katında Songül Başağaç'ın kanlar içerisindeki cesediyle karşılaşında durumu polise haber verdi.
Polis ekiplerinin yaptıkları incelemede, vucudunun çeşitli yerlerinde bıçak izleri bulunan ve evin her yerindeki kan izlerinden Songül Başağaç'ın katil ya da katillerle boğuştuğu anlaşıldı. Fuhuş yapmaktan poliste kaydı bulunan Songül Başağaç'ın öldürülmesiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:40

İLGİLİ HABERLER