Gündem
  • 15.7.2009 17:26

GÖKÇEK: DANIŞTAY'A BAŞVURACAĞIZ

ANKARA - Gökçek, Ağustos ayının başı itibariyle Akay Kavşağı'nı kapatmak durumunda kalacaklarını anımsattı. Mahkeme kararı olduğu için uygulamak zorunda olduklarını bildiren Gökçek, uygulanmaması halinde 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası alabileceğini kaydetti.
Melih Gökçek, "CHP'nin belediyecilikte de siyasette de genel bir anlayışı var. O da her şeyi tıkamak. İnsanları sıkıntıya sokmak. Çözümsüzlük onların en önemli çözümüdür" dedi.
Akay kavşağından her gün, itfaiye aracı ve ambulansın geçtiğini anımsatan Gökçek, "Çankaya Belediyesi, kavşak kapandıktan sonra, trafik tıkanması nedeniyle o bölgede bir kişi hayatını kaybederse vicdan azabı çekmeyecek mi?" diye sordu.
Almanya ve Rusya'nın Ankara büyükelçileriyle dün görüştüğünü anlatan Melih Gökçek, elçilerin "Akay kavşağının kapanmasına tepki anlamında Dışişleri Bakanlığı'na nota yazacaklarını" kendisine bildirdiklerini söyledi.
Kavşağın zaman zaman trafiği yönlendirmek için konulan "ağır bariyerler" aracılığıyla kapatılacağını bildiren Gökçek, uygulamanın 30-31 Temmuzda yapılacağını ve öncesinde de ilan edileceğini kaydetti.
15 Temmuz 2009 Çarşamba -- 17:19:00

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:15

İLGİLİ HABERLER