Spor
  • 27.10.2012 02:09

Golü bulduk ama galibiyeti bulamadık...

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, sergilediklerini oyunun rakiplerini şaşırttığını söyledi. Vural, “İkinci yarıda Göksu’nun oyuna girmesi ile oyun değişti. Bu takım potansiyelli bir takım. Bu bir çalışma işi. Bülent Uygun’a teşekkür ederim. Takımımız artık rekabet içinde olacak. Başarıyı artık ertelememiz gerekir çabuk olmalıyız” dedi.
Elazığsporlu futbolculardan Murat Kayalı da “Taraftarlara ikinci bayram yaşatmak istedik ama olmadı. Çok pozisyon kaçırdık. Her geçen gün oyunumuzun üstüne katıyoruz ve daha da iyi olacağız” derken Adem Alkaşı ise “Zevkli bir maçtı. Galip gelseydik iyi olacaktı. İnanılmaz goller kaçırdık. Talihsiz bir gol yedik. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza eminim” diye konuştu.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersin Yanal ise maça iyi başladıklarını ifade ederek, “Golü bulduk ancak sahadan galibiyetle ayrılmayı başaramadık. Keyifli bir maç izledik” dedi.
Eskişehirsporlu futbolculardan Kamara, seyir oranı yüksek zevkli bir maç oynadıklarını kaydederek, “Üstünlüğümüzü koruyamadık” derken Dede de “Bence enteresan biz maç oldu. Puan bizim için çok önemliydi onu da aldık bundan sonraki maçlarımıza bakacağız” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:43

İLGİLİ HABERLER