Gündem
  • 21.2.2008 08:40

GÖZÜ AÇIK GİTTİ!..

Söz yazarı Aysel Gürel, 80'inci yaşgünü pastasını aşık olup şarkılar yazdığı Serdar Ortaç'la kesmek istedi... Ama çapkın sanatçı ne hastaneye ne cenazeye gitti.

Kendisini henüz 13- 14 yaşında hissettiğini söyleyerek gençlere aşık olan rahmetli Aysel Gürel, son arzusunu maalesef yerine getiremedi.

Hep bekledi
Aysel Gürel, 70 yaşında aşık olup uğruna şarkılar yazdığı Serdar Ortaç'ı hasta yatağında son kez görüp, 80. doğum günü pastasını birlikte kesmek istedi ancak ünlü sanatçı davete icabet etmedi. Aralarında Sezen Aksu, Nilüfer, Zerrin Özer, Nükhet Duru, Reyhan Karaca ve DJ Bülent'in de bulunduğu birçok dostunun hasta yatağında yaşgününü kutladığı sanatçının, hep gözü yolda Serdar Ortaç'ı beklediği öğrenildi. Sık sık "Neden gelmiyor?" diye soran Gürel'i, dostlarının "Şimdi gelecek" diye teselli ettikleri ortaya çıktı.

Pişman ama...
Ünlü sanatçının cenazesine dahi katılmayarak şaşırtan Serdar Ortaç'ın şimdilerde çok pişman olup gözyaşı döktüğü konuşulurken, Reyhan Karaca, "Biz ona gelmesini söyledik ama Serdar bizi dinlemedi. Aysel onu son kez görmek istemişti" dedi. Çılgın Aysel, ebedi yolculuğuna son kez görmek istediği Serdar'dan yoksun çıktı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:45

İLGİLİ HABERLER