Spor
  • 8.5.2013 15:48

G.Saray yöneticisinden 'Robben' müjdesi!..

Adnan Öztürk, Zirve Üniversitesi'nde öğrencilerle söyleşide buluştu.

Öğrencilerin 'Fenerbahçe şampiyon olsaydı siz Türk Telekom Arena Stadı'nda Fenerbahçe'yi alkışlar mıydınız?' sorusu üzerine Öztürk şunları kaydetti:

"Hayır alkışlamam. Bakın bunu samimi söylüyorum. Ajitasyon anlamında söylemiyorum. Geçen sene canlı yayında "Alkışlar mısınız?" dediler. Hayır alkışlamam. Vay efendim niye alkışlamıyorsunuz. Şimdi ben bütün sene uğraşmışım. Şampiyonluğu kaybetmişim. Zaten nakavt olmuşum. Onun üzerine bir de çıkıp alkışlayacağım. Diyorum ki hayır alkışlamam. Küfür de etmem, hakaret de etmem. İkisini de yapmam. Üzülürüm ama bence böyle alkışlayalım falan. Bunlar biraz şov işleri. Spekülasyon işleri. Ben şampiyonluğu kaybedeceğim, alkışlayacağım, yok öyle ben alkışlamam. Burada yalan söyleyecek değilim."

Robben ile ilgili transferlerin doğruluğuna dikkat çeken Öztürk, "Doğrudur Robben ile ilgili fikirler var. Ama çok başında daha. Konuşmaların çok daha başında. Galatasaray'ın bundan sonra yapacağı transferlerin seviyesinin işaretidir. Ama Robben eşik oradan başlayacaktır. Ondan emin olabilirsiniz. Ama Robben için çok daha erken tabii" diye konuştu.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:32

İLGİLİ HABERLER