Yaşam
  • 28.2.2016 11:28

Günün magazin haberleri

Kenan İmirzalıoğlu: Artık kendimden utanıyorum
 

Kenan İmirzalıoğlu, kendisi ve Sinem Kobal’la ilgili haberlere isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal’ın ailesinin evine giderek geleneklere uygun şekilde kız isteyen Kenan İmirzalıoğlu, o günün kuaförden devamındaki kutlamaya kadar an be an takip edilmesinden rahatsız oldu. Ünlü oyuncu, önceki gün Cihangir’de karşılaştığı habercilerin evlilik hazırlıklarıyla ilgili soruları üzerine, ilginç bir benzetme yaptı: “Açıkçası bizim durumumuz Biri Bizi Gözetliyor Evi gibi oldu. ‘Ailesi geldi, kız istedi, yüzük aldılar’ gibi haberlerden rahatsızlık duyuyorum. Sonuçta biz de bir yuva kuracağız. Bu sevgililik meselesi değil artık, aile kurmaya çabalıyoruz. Lütfen mahremiyetimize saygı gösterin. Uzaydan gelmedik, biz de bu memleketin insanıyız. Memleketin derdi başından aşkın zaten. Ülkede bunca sorun varken her gün kendi haberlerimi okumaktan hicap duyuyorum, gerçekten o zaman kendimden utanıyorum.”

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 28 Şubat 2016
Doğup büyüdüğü yerde konser verecek

Tarkan, 28 Mayıs'ta Summer in the City isimli festival kapsamında Almanya'da hayranlarıyla buluşacak. 1972 Alzey Almanya doğumlu olan ünlü sanatçı, Mainz kentindeki konser nedeniyle heyecanlı günler yaşıyor. Biletleri satışa çıkan konseri sabırsızlıkla bekleyen Tarkan, yakınlarına, Alzey'e yakın bir şehirdeki bu konserin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 28 Şubat 2016

Albüm İstanbul turu attırdı

Sibel Can, önceki gece bir arkadaşıyla Boğaz'daydı. Bebek sahilinden Sarıyer'e kadar otomobille tur atan ünlü şarkıcı, yeni albümünü arkadaşına dinletti. Can'ı gazetecilerden oluşan altı araçlık konvoy izledi. Levent'te durup gazetecilerle sohbet eden Can, "Albüm de çok uzun olmuş, İstanbul turu attık, bitmedi" dedi. Ancak trafik sıkışınca Sibel Can, "İnsanları rahatsız etmeyelim" diyerek gazetecilerden izin istedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 28 Şubat 2016
Kimsesiz çocuklar için kek yaptılar

Yeşim Salkım, önceki gün kızı Gizem Salkım ile birlikte Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşayan çocuklar yararına düzenlenen Cupcake Workshop'a katıldı. Levent Break Cafe'nin mutfağında gerçekleşen ve Çırağan Kempinski'nin pasta şeflerinin destek verdiği etkinlikte, Kansersiz Yaşam Derneği'nde tedavi gören çocuklar da cupcake yaptı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 28 Şubat 2016

Londra'ya gidecek

Yağmur Tanrısevsin, önceki akşam sevgilisi Oğuzhan Koç ile birlikte, Taksim Jolly Joker'de sahneye çıkan Yıldız Tilbe'yi dinledi. Mekan çıkışında Koç'un, aracın arka koltuğuna altı kişiyle birlikte binmeye çalışması, Tanrısevsin'i kahkahaya boğdu. Rol aldığı dizi yayından kaldırılan Yağmur Tanrısevsin'in, Londra'ya gideceği öğrenildi. Ünlü oyuncu, üç ay kalacağı İngiltere'de hem tatil yapacak, hem de dil öğrenecek.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 28 Şubat 2016
'Şarkılar dinlendikçe güzelleşir'

Gökhan Tepe, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Telefonla konuşan ünlü sanatçı, bir mağazaya girdi. Yakında bir konseri olduğunu söyleyen Tepe, "Kendime yeni kıyafetler almalıyım" dedi. Geçtiğimiz yıl çıkardığı albümün çok sevildiğini söyleyen Gökhan Tepe, "Şarkılar dinlendikçe güzelleşir" dedi.

Magazin Gündeminden Başlıklar: 28 Şubat 2016

'Dizi yok, film var'

Özcan Deniz, önceki akşam Armutlu'daydı. Ünlü sanatçı; abisi Ali Deniz ve dostlarıyla birlikte bir mekanda yemek yedi. Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden Deniz, Nurgül Yeşilçay ile yeni bir diziye başlayacağı haberlerini yalanladı: "Şu an için dizi yok; sinema filmi gelecek. Herkes ağlar mı, güler mi bilemem. Biz elimizden geleni yapacağız." Özcan Deniz, 'Beyaz Show'da yaşanan gerginlikle ilgili soruları duyunca "Öpüyorum sizi" deyip uzaklaştı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 28 Şubat 2016
 

Deniz Seki Eskişehir'e nakledilecek

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına, önceki gün televizyoncu Tahir Sarıkaya konuk oldu. Ünlü televizyoncu, cezaevindeki şarkıcı Deniz Seki'nin, Haziran ayının ikinci haftasından itibaren Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Eskişehir Çifteler Kadın Açık Cezaevi'ne nakledileceğini söyledi.

TELEFON SERBEST

Sarıkaya'nın iddiasına göre; ünlü şarkıcı 100 kişilik cezaevindeki 12 kişilik odalardan birinde kalacak. Seki'nin Eskişehir Çifteler Kadın Açık Cezaevi'nde ankesörlü telefonla görüşme imkanı olacak ve yılda dört kere bir hafta izin alabilecek. Jandarma, polis gibi yoğun güvenlik önlemlerinin olmadığı cezaevinde yalnızca gardiyanlardan oluşan 15 kişi çalışıyor. Ayrıca Deniz Seki bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 8 Mayıs Anneler Günü için bir tiyatro gösterisinde oynayacak. Sadece mahkumların izleyeceği gösteride Deniz Seki bir anneyi canlandıracak.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 28 Şubat 2016
Sürpriz ikili

Rol aldıkları dizi final yapan Canan Ergüder ve Kenan Ece, önceki gece Beyoğlu'ndaydı. İkili, bir mekanda samimi şekilde eğlendi. Mekan çıkışı görüntülenen oyuncular, flaşlar patlayınca ne yapacaklarını şaşırdı. Ünlü oyuncular, gazetecilerin "İlişkiniz hayırlı olsun" sözlerine cevap vermedi. Ece, mekana tekrar girerken Ergüder ise bir taksiye binip uzaklaştı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 28 Şubat 2016

Klasik Teoman halleri

Rock'çı Teoman, önceki gün Beyoğlu'nda bir mekana girerken görüntülendi. Her zamanki gibi yanında kadınlar olan Teoman, fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olmadı. Ancak yanındaki iki kadın kaçarak mekana girdi. Kulüp kapanana kadar eğlenen Teoman, tekrar yakalanmamak için mekanın arka kapısından çıktı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:06

İLGİLİ HABERLER