Gündem
  • 5.3.2013 16:55

Oğullarının yaşadığını öğrenince bayram ettiler

AYDIN  - Van'ın Çatak ilçesinde görev yaparken 18 ay önce terör örgütünce kaçırılan polis memuru Nadir Özgen'in (30) ailesi, yayınlanan görüntülerde çocuklarını 1,5 yıl sonra ilk kez görmenin heyecanını yaşadı.
      Söke ilçesine bağlı Bağarası beldesinde ikamet eden baba Hidayet Özgen (66), AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun hayatı ve sağlık durumu ile ilgili endişe ederken, görüntü ve fotoğraflarının yayınlanması ile büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.
      Oğlunun kaçırılmasından bu yana ümitlerini hiç yitirmediklerini ifade eden Özgen, şöyle konuştu:
      ''Her gün oğlum gelecek ümidiyle bekliyoruz. Hakikaten çok zor bir şeymiş. Derler ya başa gelmedikten sonra bilinmez. Acaba oğlumuz aç mı kaldı, susuz mu kaldı, rezillik mi çekiyor diye çok merak ediyorduk. Her gün bunun sıkıntısı içindeydik. Oğlumuzun görüntülerini seyrettik, fotoğraflarını gördük, sesini duyduk, sevindik, dünyaya yeni gelmiş gibi olduk. Kendisine iyi baksın. Biz hamd olsun iyiyiz. İnşallah bir an önce gelir, kavuşuruz, hepimiz için hayırlı olur.''
     
     -''18 aydır bugünü bekliyordum''-
    
     Anne Müşerref Özgen (61), 18 aydır oğlunu görüp sesini duyma hayaliyle yaşadığını ifade etti.
      AA muhabirinin bilgisayardan izlettirdiği oğlunun görüntülerini görünce duygulu anlar yaşayan anne Müşerref Özgen, şunları kaydetti:
      ''18 aydır oğlumu ilk defa görüyorum. Çok iyi gördüm. Allah sağlık durumunu iyi etsin. 18 aydır bugünü bekliyordum, bugün de sonunda geldi. İnşallah bunun sonu da gelsin. Oğlumu 18 ay sonra çok iyi gördüm. Onu karşılamak için hazırlıklar yapıyoruz. Güzel bir karşılama olacak inşallah. Sevdiği yemekleri yapacağız. Biz de dimdik ayakta duralım, o da dimdik ayakta dursun.''

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:29

İLGİLİ HABERLER