Spor
  • 26.3.2024 11:17

Hannover'den Derrick Köhn açıklaması

Devre arası transfer döneminde takıma takviyeler yapan Galatasaray'da kadroya katılan isimlerden biri de Derrick Köhn oldu. 25 yaşındaki oyuncunun performansı eski kulübünün de dikkatini çekti. İşte detaylar...

PERFORMANSIYLA TARAFTARLARI MEST ETTİ

Galatasaray formasını biri Türkiye Kupası olmak üzere altı kez giyen 25 yaşındaki oyuncu bu maçlarda gösterdiği performansla taraftarlardan alkış almayı başardı. Köhn ayrıca, sarı-kırmızılıların Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği mücadelede takımının ilk golünü atmayı başarmıştı.

HANNOVER'DEN KÖHN AÇIKLAMASI

Galatasaray'da gösterdiği performansla Alman basınının da dikkatini çekti. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden BILD, Hannover 96 Sportif Direktörü Marcus Mann ile yıldız oyuncunun son durumunu konuştu.

Mann açıklamasında, "Daha yüksek seviyedeki iyi performanslar kaçınılmaz olarak piyasa değerinin artmasına neden oluyor." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY İDEAL BİR VİTRİN

BILD ise, Derrick Köhn'ün bir sonraki adımı için haberde şu ifadeleri kullandı: “Galatasaray, Köhn'ün İtalya, İspanya ve hatta İngiltere'den daha büyük kulüplerin dikkatini çekmesi için ideal bir vitrin.”

SONRAKİ SATIŞTAN PAY

Galatasaray, Derrick Köhn'ü satması halinde sonraki satıştan yüzde 10'luk bir kısmı Hannover 96'ya ödeyecek. Sarı - kırmızılılar ile 2026/2027 sezonuna kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki oyuncunun kontratında bir yıllık da sarı - kırmızılı kulüp lehine opsiyonu var.


 

Güncellenme Tarihi : 26.3.2024 11:19

İLGİLİ HABERLER