Gündem
  • 19.4.2009 00:06

"HER GECE MUHSİN OĞLUMU RÜYAMDA GÖRMEK İÇİN DUA EDİYORUM"

Türkiye'nin birçok yerinden ve Avrupa'dan Sivas'a gelen Yazıcıoğlu'nun sevenleri, anne Fidan Yazıcıoğlu ve ailenin diğer fertlerine başsağlığı dilerken, yaşanılan acıyı aileyle paylaşıyor. Anne Fidan Yazıcıoğlu'nun evini neredeyse her gün ziyaret eden Sivas Valisi Veysel Dalmaz ve Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de adeta birer ev sahibi gibi ziyaretçileri karşılıyor.

“ANACIĞIM BEN YOLA ÇIKIYORUM, HAKKINI HELAL ET”
Yener Dönmez'in Sivas'a giderek başsağlığı dilediği Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, “Muhsinimi çok özlüyorum” dedi. Anne Fidan Yazıcıoğlu, oğlu Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolculuğa çıkmadan önce kendisini muhakkak aradığını ve helallik istediğini belirterek, “Anacığım ben yola çıkıyorum, hakkını helal et, derdi. Bu sefer yine aradı. Oğlum nereye gidiyorsun, dedim. ‘Kahramanmaraş'a gidiyorum', dedi. Ben de, oğlum Allah işini rast getirsin, kazadan beladan saklasın. İşte o gün kara haber geldi” diye konuştu.

“RÜYAMDA GÖRMEK İÇİN HER GÜN DUA EDİYORUM”
Evlat acısını her gün yüreğinde taşıyan anne Fidan Yazıcıoğlu, oğlunu rüyasında görmek için her gün dua ettiğini belirterek, “Muhsin'imi çok özlüyorum. Her gün rüyamda görmek için dua ediyorum ama henüz göremedim. Oğlum 20 yaşında hapse düştü, 7.5 yıl işkence gördü. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın” dedi.

“ELMALI KÖYÜ'NDEYİM BENİ KURTARSINLAR”
Anne Yazıcıoğlu'nun acısını paylaşan bir başka isim ise, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu. Kardeşini kaybetmenin verdiği acıyı hala yüreğinde hisseden ağabey Yazıcıoğlu, helikopter kazasından önce yaşadığı ilginç bir olayı Vakit Gazetesi Haber Koordinatörü Yener Dönmez'e şu şekilde anlattı: “Kızım kazadan birkaç saat önce beni aradı. ‘Baba amcamı rüyamda gördüm', dedi. ‘Babana söyle ben Elmalı Köyü'ndeyim gelip beni kurtarsınlar', demiş. Ben de, kızım Elmalı Köyü bizim köy, amcan da Maraş'a gitmiş, dedim. Sonradan görüldü ki helikopterin düştüğü yer de Elmalı köyü.”


İSMAİL BAŞÇI/ SİVAS

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 22:58

İLGİLİ HABERLER