Dünya
  • 14.1.2020 22:05

İngiltere vizesi için hangi konsolosluğa gitmeliyiz?

Vize başvurusu yaparken başvuruların tam ve eksiksiz olması oldukça önemlidir. Eksik ya da hatalı evrak tesliminde red cevabı alacağınızı ve bu red cevabının her başvurunuzda karşınıza çıkacağını asla unutmayın. Bu yüzden evrak tesliminde tekrar tekrar kontrol ederek özenli davranmakta büyük fayda vardır. İngiltere vizesi için İngiltere konsolosluğuna başvuruda bulunmak gerekmektedir. İngiltere vizesi için başvuru yaptığınızda UK Visa yani Birleşik Krallık vizesine başvuruda bulunmuş olursunuz. Bu vize ile İngiltere, Kuzey İrlanda, İskoçya ve Galler gibi Ülkeri kolay şekilde gezebilirsiniz.

İngiltere vizesi çıkarmak sanıldığı kadar kolay bir işlem değildir, bu yüzden başvuru sürecinizin mutlaka bir danışman tarafından destek alınarak yapılması size büyük zaman ve maddi kazanç sağlayacaktır. Eğer olur da red cevabı alırsanız, Amerika, Avustralya ve İsrail kendi içinde bilgi ağı kurduğu için red cevabınızdan dolayı bu ülkelere girişinizde de sorun ortaya çıkabilir. Kötü niyet olmadan sadece eksik ya da hatalı olarak uygulanan evrakdan dolayı önünüze çıkan sorun sizi bir anda vize alamaz duruma getirebilir. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak adına mümkünse bir danışmandan yardım almanızı eğer yardım alamıyorsanız da evraklarınızı dikkatli bir şekilde kontrol ederek başvurunuzu yapmanızı önermekteyiz.

Vize başvurusu yaparken Konsolosluk tarafından size belirtilen randevu saatine uygun şekilde davranmak gerekmektedir. Türkiye’de İngiltere vizesi başvurusu için 7 farklı nokta bulunmaktadır. Antalya, Ankara, Adana, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve İzmir gibi şehirlerde vize başvurusu yapabilirsiniz. İngiltere vize başvurusu online işlemler sayfasından vize başvurunuzu yapabilmek için randevu alabilirsiniz. Randevunuzun ardından artık ilgili saat ve tarihte konsolosluğa giderek vize başvurunuzu yapabilirsiniz. Vize başvuruların tümü İngiltere vize başvuru merkezleri tarafından yürütülmektedir.

Detaylı bilgi için : http://ankaraantlasmasi.com/vize/sss/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 14.1.2020 22:07

İLGİLİ HABERLER