Yaşam
  • 15.3.2007 04:27

İPEK TUZCUOĞLU HANGİ ÜNLÜ YAPIMCIDAN AHLAKSIZ TEKLİF ALDI!..

Öznur Kula'nın "Bir yapımcıdan ahlaksız teklif aldım" açıklaması üzerine İpek Tuzcuoğlu, "Geçmişte bana da böyle bir teklif yapıldı. Kapıyı çarpıp, dışarı çıktım" dedi.

Takva filmindeki cüretkâr sahnelerle dikkatleri çeken Öznur Kula'ya başrol ve bölüm başına 10 bin YTL karşılığında ahlaksız teklifte bulunan yapımcı, tepki çekti. Sahne dünyasının kulislerinde bu yapımcının kim olduğu hakkında tahminlerin yürütülmeye başlandığı sırada, kadın oyunculara "Siz böyle bir teklif aldınız mı" diye sorduk. İpek Tuzcuoğlu ve Esra Balamir "Evet" cevabını verdi.

İPEK TUZCUOĞLU
İlk günlerde geldi
"Bizim sektörde de zaaflarına yenik düşen erkekler var. Yakın zamanda değil ama çok genç yaşlarımda benim de başımdan öyle bir olay geçti. Ne yaptım? Vurdum kapıyı, çıktım tabii."

ESRA BALAMİR
Görüşmeyi terk ettim

"Üç, dört yıl önce bir yapımcı, aleni bir şekilde olmasa da bana ahlaksız teklifte bulundu. Beraber olmamız için imalarda bulundu. Ben de görüşmeyi terk ettim."

BURCU KARA
Şükür ki almadım
"Çok şükür, hayır. Bu saatten sonra da kimsenin böylebir teklifle karşıma çıkacağını sanmıyorum."

NİLÜFER AÇIKALIN
Ben okullu oyuncuyum

"Kimse bana öyle tekliflerde bulunamaz. Ben okullu bir oyuncuyum. Benim çizdiğim yolda ahlaksız tekliflerle karşılaşmam mümkün değil."

DİDEM EROL
Duyduğuna inanma

"Hayır, almadım. Sağda-solda benim böyle teklifler aldığım konuşulur. Ama gerçekte hiç ahlaksız teklif almadım."

TUĞBA ÖZAY
Adamı mahvederim!

"Ben bugüne kadar hiç böyle ahlaksız bir teklif almadım. Eğer biri bir gün bana böyle bir teklifte bulunma gafletinde bulunursa, o adamın sağlığı açısından iyi olmaz."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:01

İLGİLİ HABERLER