Spor
  • 10.4.2024 23:00

İsmail Kartal: Süper Kupa hamlemiz karşılık buldu

Fenerbahçe'nin TFF Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray'a karşı U19 kadrosuyla çıktığı ve 2. dakikasında sahadan çekildiği maç hakkında konuşan Teknik Direktör İsmail Kartal "Hamlenin karşılık bulduğunu düşünüyorum" dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi, Fenerbahçe sahadan çekildi.

Maçın 1. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı gol ile Galatasaray 1-0 öne geçti ve golün ardından A takımı temsilen sahada bulunan Fenerbahçe U19 oyuncuları, teknik heyetten gelen talimat ile sahayı terk etti.

Bu gelişme üzerine maçın hakemi Volkan Bayarslan maçı tatil etti..

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yarın karşılaşacakları Olympiakos maçı öncesi yaptığı açıklamalarda Süper Kupa maçına da değindi.

"Kulübümüzün yapmış olduğu bu hamlenin karşılık bulduğunu düşünüyorum"

"Haklılığımızı gösterebilmek için kulübümüz tarafından bir tepkiydi" diyen Kartal, şunları söyledi:

Lig maçlarında, kupa maçlarında olsun Türkiye’de yaşadıklarımız açık ve net bir şekilde ortada. Haklılığımızı kamuoyuna gösterebilmek için Kulübümüz tarafından bir tepkiydi. Kulübümüzün yapmış olduğu bu hamlenin karşılık bulduğunu düşünüyorum.

Ülke futbolunun değişmesini istiyorsak bazı kurumların, herkesin kendisine göre bir değerlendirme yapmasını bekliyoruz.

Bu değerlendirmelerin sonucunda her şeyin bundan sonra daha iyi olabileceğini düşünüyoruz ve buna inanıyoruz. Biz işimize bakıyoruz. Sahanın içinde kaldık ve saha içinde kalmaya devam edeceğiz.

Yarınki maçla ilgili hazırlıklarımızı bitirdik. İyi mücadele ederek istediğimiz sonuçla İstanbul’a avantajlı şekilde dönmek istiyoruz.

 

 

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Güncellenme Tarihi : 10.4.2024 21:12

İLGİLİ HABERLER