Medya
  • 17.7.2015 00:54

İşte ekranların en güzel gelinleri

Malum, Ramazan ayı sebebiyle çevremizdeki düğün sayısı biraz azaldı. Bayramdan itibaren yavaş yavaş artacak ve düğünlerden bıkacağız. Hazır, biz düğünlere doymamışken ekranlarda en sevdiğimiz gelinleri ranini.tv'den Sena Peker listeledi...
İşte, unutulmayan gelinler!..

Farah Zeynep Abdullah bir de Kurt Seyit ve Şura'da gelinlik giydi:



Cemre Çayak - Kuzey Güney

Cemre, dizide sayamayacağım kadar çok gelinlik giydi ama ben tabii ki en önemli olanının fotoğrafını buraya koydum. Evlilik teklifi sahnesi o-ka-dar efsane güzeldi ki nikah sönük olsa da olurdu. Her Kuzey Güney izleyicisi "Bu kadar bekledik, bu evliliği mi bekledik yani?" demiştir. Sonunda da bayağı ters köşe bir final yaptılar ve hepimizi o kadar mutlu ettiler ki, canım yine izlemek çekti.

 

 

Mira Beylice - Medcezir

Kaçak Gelinler Feride Şadoğlu - Karadayı Şehrazat Evliyaoğlu - Binbir Gece

Hatice Sultan - Muhteşem Yüzyıl Mihrimah Sultan - Muhteşem Yüzyıl Gül Sümbül - Güzel Köylü



Umut - Benim Hala Umudum Var


Muazzez - Eve Düşen Yıldırım
 
Beren Saat, oynadığı tüm dizilerde en az bir kez gelinlik giymiş. Bakın: Derin Çelik - İntikam


Yasemin Ünsal - Hatırla Sevgili 


Yasemin ile Ahmet'in efsane aşkını unutanınız var mı? Ben Necdet'çiydim hep onu desteklerdim ama olsun, gençler sevmiş. Böyle istemiş. Sağ-sol meseleleri, askeri darbe derken yaklaşık bir 50 bölüm sürdü bu mürüvveti görmemiz.
 
 


Fatmagül Ketenci - Fatmagül'ün Suçu Ne?
 
Bahtsız Fatmagül, tecavüze uğradıktan sonra Kerim'le evlenmek zorunda kalmıştı zaten. Ama Kerim aklanınca tabii aralarında yavaş yavaş aşk başladı. 74.bölümde de düğünlü eğlenceli bir şekilde, sonsuz mutluluğa yelken açtılar.
 
Bihter Yöreoğlu - Aşk-ı Memnu
 

Fatmagül Ketenci - Fatmagül'ün Suçu Ne?

Nazlı Baklavacıoğlu - Yabancı Damat

Zeliş - Kalbim Ege'de Kaldı Zeynep Güzel - Güneşi Beklerken Feriha Yılmaz - Adını Feriha Koydum Nihal Ziyagil - Aşk-ı Memnu

 


Hasret - Gönülçelen

Bir çingene kızıyken kendini geliştirip, herkesin tanıdığı bir şarkıcı olan Hasret, yetmezmiş gibi bir de ülkenin en ünlü müzisyenlerinden Murat 'oca ile evlenince, nice genç kız " 'elal kız 'asret sana!" diyerek şive yaptı, iç geçirdi. 

Tuba Büyüküstün bir de Ihlamurlar Altında'da gelinlik giydi: 


Elif Denizer - Kara Para Aşk

Bir, nikahtan önce damatsız kalma vakası da Elif'in. Ömer, ağabeyinin Elif'in babasının katili olduğunu öğrenince "Vay ben senin yüzüne nasıl bakarım?" gibi laflar etti ve Elif'i yüz üstü bıraktı. Ben bunu yazarken henüz final yayınlanmamıştı ve son olarak çiftimiz ayrılmıştı. Finalde evlenirler mi, bilemem ama hikaye "Ben mutlu sonla biteceğim!" diye bağırıyor. Ben-ce.

Sıla - Sıla

Özge Özpirinçci'nin gelinlik giydiği tek dizisi Aşk Yeniden değil. Al Yazmalım'da da giymiş bakıın:

Zeynep - Aşk Yeniden

Öykü Acar - Kiraz Mevsimi

Banu Sinaner - Kuzey Güney

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:19

İLGİLİ HABERLER