Spor
  • 4.8.2009 03:04

İŞTE FENERBAHÇE İLE BEŞİKTAŞ'IN YENİLERİNİN NOTU!..

Beşiktaş’ın 6, Fenerbahçe’nin 3 yeni transferi Süper Kupa’da ön plana çıkan bir performans sergileyemedi. Yeniler içinde en göze batan Beşiktaş’ta Ferrari, Fenerbahçe’de ise Dos Santos oldu.


FENERBAHÇE ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçı, iki takımın toplam 9 yeni transferi için önemli bir testti. Taraftarlar takımlarına yeni alınan oyuncularından, yerlerini aldıkları futbolculardan daha üstün özellikler ve performans göstermesini bekler. Ama iki ezeli rakibin büyük kupa randevusunda yeni futbolcular arasında ön plana çıkan bir isim olmadı.

SÜPER KUPA FİNALİNDEN KARELER

Beşiktaş’ta Ferrari tecrübesi ile biraz ağır bastı. Fenerbahçe cephesinde ise Dos Santos yeniler arasında ağırlığını biraz daha fazla hissetiren isim oldu. İşte iki takımın yeni transferleri ve Süper Kupa’daki karneleri.

BEŞİKTAŞ

Erhan Güven: Sağ kanatta etkili olabilecek bir isim, ama tecrübesiz. Koridoru çok iyi kullanması gerekiyordu, ileri uçta etkisiz kaldı.
Rıdvan Şimşek: Milli takım oyuncusu ama sezon başı kampında yoktu. Son 8 dakikada sahaya sürüldü, kendini gösterme fırsatı bulamadı.
Matteo Ferrari: Zapatocny’den iyi, bileklerini de çok iyi kullanıyor. Hata yapmadı. Beşiktaş savunmasının kilit ismi olacak.
İsmail Köybaşı: Hata yapıyor ama onu kazanmak istiyorlarsa hatalarına katlanılması gerek. Sol kanatta İbrahim Üzülmez’den farkı çok iyi orta yapması.
Michael Fink: Top kaybı çoktu. Orta sahada sadece koştu. Tekniğinden çok fiziğini ortaya koydu. Cisse’nin zekasından çok uzaklarda.
Nihat Kahveci: İspanya’daki performansından uzak. Hazır değil. Askerden gelen oyuncuya antrenmana çıkmadan forma teslim edildi.

FENERBAHÇE

Fabio Bilica: Savunmada çok dengesizdi. Her an rakibe penaltılık pozisyon hazırlayacak özellikler taşıyor. Güven vermedi, Lugano’yu arattı.
Cristian Oliveira Baroni: Orta sahadaki Brezilyalının tekniği üst seviyede. Ama rakip üstünde üstünlük kuracak fiziki özellikler kullanmadı.
Andre dos Santos: Teknik kapasitesi yüksek ve sol kanatta değişilmez futbolcu olacağını gösterdi ama uyum sorununu atlatması gerek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER