Spor
  • 4.8.2009 03:06

İŞTE FENER'İN SON BOMBASI!..

Sarı-Lacivertliler bu hafta içinde Lugano'nun transferini sonuçlandıramazsa Wolfsburg'da oynayan Portekizli Ricardo Costa'nın işini bitirecek. Listede Daum'un eski öğrencisi Brezilyalı Geromel de var.

Fenerbahçe Yönetimi, bir yandan Lugano'nun transferi için yoğun çaba harcarken bir taraftan da B planını hazırlıyor... Lugano'nun transferinde menajer engeline takılan Sarı-Lacivertli yönetim Uruguaylı yıldız için Juan Figer'e bonservis ödemek istemiyor. Lugano ile her konuda anlaşmasına rağmen Figer'e 8 milyon Euro ödemek istemeyen Fenerbahçe, Daum'la bir toplantı gerçekleştirdi.

Bonservisi 3.5 milyon euro
Teknik Direktör Christoph Daum, Lugano'nun maliyetinin yüksek olduğunu belirterek yönetime iki yeni isim verdi. Wolfsburg'da oynayan Portekizli yıldız Ricardo Costa'nın tam aradıkları türde bir oyuncu olduğunu belirten Daum, Köln'den eski öğrencisi Brezilyalı Geromel'in de alınabileceğini yönetime iletti. Ricardo Costa'nın bonservis bedelinin 3.5 milyon Euro civarında olduğu öğrenildi.

Milli takımda da oynuyor
Portekiz Milli Takımı'nda da oynayan Ricardo Costa'nın Wolfsburg'dan ayrılmak istediği öğrenildi. 28 yaşında yıldız futbolcunun kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Daum'un eski öğrencisi Geromel ise Köln'de oynuyor. 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun bonservisi ise 5 milyon Euro. F.Bahçe Yönetimi, bu hafta içinde savunmadaki eksikliği giderip lige sorunsuz başlamak istiyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER