Medya
  • 31.10.2008 00:46

İŞTE OKAN'A KADINLARDAN GELEN İLGİNÇ MESAJLAR!..

Kanal D'deki 'Disco Kralı' programının yanısıra pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe akşamları da özel konu ve konuklarıyla NTV ekranlarında 'Sade Vatandaş' programıyla izleyenlerin karşısına çıkan Okan Bayülgen, dün akşamki programında bir sıkıntısını dile getirmeden duramadı.
Turkcell yetkililerinden Cenk Serdar'ı konuk eden Bayülgen, GSM operatörlerinin SMS'leri özendirmek adına yaptıkları bazı tarifelerin konuşulduğu esnada, "Hiç tahmin etmediğim adamlar ben de dahil olmak üzere, daha yeni görüştük ne gerek var dememize rağmen SMS atıyoruz" ifadesini kullandı.
Bayülgen 'mecburiyet'inin nedenini de şöyle açıkladı: "Hanımlardan gelince mecbur kalıyoruz tabi. Göndermeyince neden cevap vermedin falan oluyor çünkü" diye konuştu.
Kendisine gelen ilginç bir SMS mesajını da paylaşan Okan Bayülgen, kadınların bazı küçük kurnazlıklarını da şöyle aktardı:
"'Lütfen peşimi bırak kalbim sana kapalı biz sadece arkadaş olabiliriz. Bu demek değil ki kalbim aşka açık değil. Hayır açık ama sana kapalı. Sen lütfen beni arama sorma. Ben başkasını bulacağım'! Sonra aramanı bekliyor. Mesaj yanlış geldi!! Ben arayacağım diyeceğim ki 'Bu ne saçma mesaj!'. O da 'Ah sana mı geldi?' diyecek."
Biz kimseyi dinlemiyoruz
Bayülgen, isim vermeden Demet Akalın ve sevgilisi Oğuz Kayhan'ın ayrılmalarına neden olan SMS olayı gibi olaylara değinerek "Kadınlar ya da erkekler için bir başkasının 'Günaydın aşkım" diye mesaj atmasından adam ya da kadın sorumlu olmayabilir" açıklamasını yaptı.
Böyle bir durum karşısında "Adam ya da kadın benim bir suçum yok derse neleri gösterebilir? Bunun ispatı oluyorsa nelere bakması lazım?" sorusunu yönelttiği Cenk Serdar, "Mahkemelere başvurulduğunda ve savcılık uygun bulursa takibi yapmak mümkün. Ama biz sizin ne konuşmalarınızı ne de mesajlarınızı dinliyoruz" cevabını verdi.
Turkcell'in yeni hizmeti anne-babalara
Turkcell yetkilisi Cenk Serdar, halen üzerinde çalıştıları bir hizmeti de programda anlattı. Özellikle çocuklarını takip etmek isteyen ebeveynlerin işine çok yarayacak bu hizmetin, kötü niyetli kişiler tarafından yanlış şekilde kullanılması konusunda endişeler olduğnu da vurgulayan Serdar, "Çocuğunuzu takip etmek isteyebilirsiniz. Bununla ilgili bir sistem üzerine çalışıyoruz ailelere yönelik. Ancak çok hassas bir konu. Kötü niyetli kimselerle ilgili bir sıkıntı olmaması için çalışılıyor. Operatörler dünyanın her yerinde bu konuda çok hassastır. Özellikle çocuklar için dikkat ediyoruz" açıklamasını yaptı.
Bu arada Turkcell'in lokasyon hizmeti hakkında bilgiler de veren Cenk Serdar, kişinin bulunduğu yerdeki trafik akışını dahi bu sistem sayesinde görebileceğini belirterek gecenin bir yarısı nöbetçi eczaneye ihtiyacı olan bir kişinin bu hizmet sayesinde bulunduğu yere en yakın 3-4 eczaneyi de yine lokasyon hizmeti sayesinde kolaylıkla bulabileceğini belirtti.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:49

İLGİLİ HABERLER