Gündem
  • 12.8.2009 00:00

İŞTE TEĞMENLERİ YAKAN O İHBAR MAİLİ...

İki Oramiral'i suikasttan kurtaran, 7 muvazzaf teğmenin de tutuklanmasıyla sonuçlanan, operasyonlar polise ulaşan esrarengiz bir ihbar maili ile başlamıştı. Operasyonlarda suikast planından başka Deniz Kuvvetlerine sızmış, terör örgütü bağlantılı illegal bir yapının varlığı da fark edildi.

Star Gazetesi, var olduğu ileri sürülen illegal yapıyı ele veren ihbar mailinin tamamını yayınladı. Maile bakıldığında, aslında yazan kişinin, suikast planından habersiz olduğu, Deniz Kuvvetleri personelini hedef alan uyuşturucu ve fuhuş tuzağını ihbar etmek için kaleme aldığı anlaşılıyor.

Kendisinin de teğmen olduğunu itiraf eden kişi, tuzağa düşürülenlerden biri olarak pişmanlığını anlatıyor. Anlattıkları ise tüyler ürpertiyor.

YILLARDIR İÇİNDE BULUNDUĞUM BU BATAKLIĞIN FARKLI AMAÇLARI OLAN BİR İHANET ÇEMBERİ OLDUĞUNU ANLAMIŞ BULUNUYORUM. YAPIYI DEŞİFRE ETMEK, LANET YAPIYI ÇÖKERTMEK İSTİYORUM. BİR TÜRK ASKERİNE YAKIŞMAYACAK ŞEKİLDE HER TÜRLÜ PİSLİĞE BULAŞMIŞ OLAN KARANLIK KİŞİLERLE İRTİBATLI OLAN BU KİŞİLER ÖZEL MEKANLARDA UYUŞTURUCU VE SEKS PARTİLERİ DÜZENLEMEKTEDİRLER.
İhbarcı kişi, özel mekanlarda yapılan her şeyin görüntülerinin kaydedildiğini ve bunların daha sonra şantaj için kullanıldığını yazıyor.

BU LANET YAPIYI KURANLAR UYUŞTURUCU TRAFİĞİNİ ÖZELLİKLE DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI İÇERSİNDE OLMAK ÜZERE KULELİ ASKERİ LİSESİ VE DİĞER LİSELERDEN DE ARKADAŞLARI VASITASIYLA DEVAM ETMEKTEDİRLER. ORGANİZE OLARAK ÇALIŞAN BU YAPI UYUŞTURUCU ÜZERİNDEN BİR YANDAN KAZANÇ TEMİN EDERKEN BİR YANDAN DA KENDİ ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA TARAFTAR TOPLAMAK VE KENDİLERİNE RAKİP GÖRDÜĞÜ KİŞİLERİ DE EGALE ETMEK İÇİN KULLANIYORLAR.

Mektupta uyuşturucu partisi için tutulan örgüt evlerinin birer tuzak merkezi olarak çalıştığı anlatılıyor ve sayıları da hayli fazla. Daha da ürkütücü olan ise, örgüt elemanlarının bazı komutanlar tarafından korundukları iddiası.

BU UYUŞTURUCU ORGANİZASYONUNDA LİDER KONUMUNDA OLAN TEĞMEN U.Ö, TEĞMEN S.N, B.A, F.G, F.G, DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI'NDA UYUŞTURUCU KULLANDIKLARI VE SATTIKLARI BİLİNDİĞİ HALDE BU ORGANİZEYİ KORUYAN VE HİMAYE EDEN ÜST RÜTBELİ SUBAYLARCA ÖRTBAS EDİLMEKTEDİR. BU SUBAYLARIN BAŞINDA DA Ü.Ö VE S.D İLE SIKI İRTİBATI OLAN BİR YARBAY İLE İKİ YÜZBAŞI VAR.

Savcılık 7 teğmenin tutuklanmasından sonra da soruşturmayı Deniz Kuvvetleri'ndeki illegal yapılanma üzerine devam ettiriyor. Operasyonların devam ettiği günlerde İki albayın da teğmenlerle bağlantılı olarak ifadeye çağrılacağı açıklanmıştı. Ancak şu ana kadar denizci albaylar savcıya ifade vermedi.

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER